Renault vypĺňa medzeru novým modelom Symbioz +VEĽKÁ GALÉRIA

02.05.2024 17:30 V Renaulte je to ako v dopravnej špičke. Stále môžete nájsť nejakú medzeru. V prípade francúzskej značky v ponuke SUV modelov sa takáto medzera našla medzi modelmi Captur a Austral. A tak sa ju rozhodli zaplniť štýlovou novinkou. Povedzte bonjour novému modelu s menom Symbioz… Renault myslí na všetkých zákazníkov… Pre nový model Renault Symbioz … The post Renault vypĺňa medzeru novým modelom Symbioz +VEĽKÁ GALÉRIA first appeared on Jazdime.sk.

Tatra Force je nielen krásna, ale aj inteligentná

02.05.2024 17:30 Nová generácia vozidiel radu Tatra Force, ktorá nedávno získala ocenenie Red Dot za dizajn, prináša aj množstvo noviniek, ukrytých pod jej oceneným „kabátom“. Prechod na novú, plne elektronickú platformu, totiž znamená aj ďaleko širšie využitie moderných asistenčných a bezpečnostných asistentov. To jazdu v novej Tatre nielen uľahčí z pohľadu obsluhy, ale aj zvýši bezpečnosť ako … The post Tatra Force je nielen krásna, ale aj inteligentná first appeared on Jazdime.sk.

Značka Mercedes-Benz oznamuje spoluprácu so spoločnosťami Tencent a Electronic Arts na výstave automobilov Auto China

01.05.2024 03:46 Výrobca automobilov Mercedes-Benz na výstave automobilov Auto China 2024 oznámil zaujímavé novinky v oblasti hrania hier vo vozidle: Mercedes-Benz v spolupráci so spoločnosťami Tencent a EA do konca tohto roka integruje hru Need for Speed™ Mobile do vybraných vozidiel v Číne. Budúcnosť pohlcujúceho zážitku z hrania videohier umožňuje tretia generácia systému MBUX , … The post Značka Mercedes-Benz oznamuje spoluprácu so spoločnosťami Tencent a Electronic Arts na výstave automobilov Auto China first appeared on Jazdime.sk.