Šampóny a vlasy

28.03.2024 05:00 Ešte v nedávnej minulosti si naši starí rodičia umývali vlasy nie sošamp oacute nmi, ale žihľavovou vodou. Dnes je to už však inak. Existuje veľmiveľa druhov šamp oacute nov, kondicionérov, masiek na vlasy.

Parfum na jeseň a zimu 2011

28.03.2024 05:00 V ocirc ňa ruže, konvalinky, cédrového dreva? Čo patrí medzi trendy v ocirc ne týchto mesiacov? Pricemania.sk vám pom ocirc že zorientovať sa vo svete v ocirc ní!

Giorgio Armani Emporio Diamonds

28.03.2024 05:00 Mnohí páni pracujú počas dňa v nbsp obleku a nbsp sú radi, keď sa po práci m ocirc žu obliecť športovo a nbsp m ocirc žu sa ísť odreagovať. Iní muži nedajú dopustiť na športovú eleganciu a nbsp oblekom sa už z diaľky vyhýbajú.

Túžime byť krásne

28.03.2024 05:00 Obdiv okolia je to, čo poteší asi každú ženu. No nie všetky máme krásu, či charizmu danú od prírody. Scaron arm m ocirc žeme ovplyvniť len vlastným sebavedomím. Naň má však vplyv najm auml to, ako sa cítime vo vlastnom tele. Ak nám prekážajú naše nedostatky a vnímame ich ako viditeľné aj pre okolie, sme neisté a len neochotne sa objavujeme na verejnosti. Občas je však tento problém len v našej hlave a to, čo sa nám zdá ako obrovská chybička krásy je pre naše okolie banalitou. Naše prirodzené sebavedomie je však neustále vystavované tlakom okolia, a to aj zo strany médií. O ideále krásy sa tak vedú búrlivé diskusie, v ktorých prehráva najm auml obyčajná žena. Pre naše zdravé sebavedomie je teda nevyhnutné si uvedomiť, že sme krásne svojim vlastným sp ocirc sobom, sme predsa jedinečné a výnimočné. Nie vždy však naše negatívne myšlienky vie odvrátiť láska a obdiv našich blízkych. V niektorých okamihoch tak často prepadáme depresiám. Tie škodia nielen nášmu zdraviu, ale aj samotnej kráse. Ak sme v strese, tvoria sa nám vrásky. Vyhnúť sa mu úplne a vyzerať mlado však v dnešnej dobe nie je možné, a tak ho musíme úspešne odbúravať, či už športom alebo obľúbeným románom, každá máme vlastný recept. Vráskam sa však celkom vyhnúť nedá, pom ocirc cť však m ocirc že nbsp aplikácia botoxu. Nie vždy potrebujeme zásah plastických chirurgov, často postačí aj len návšteva lekárskej kozmetiky. O tom, či aj Vám m ocirc že pom ocirc cť sa dozviete kliknutím na tento link.

Uv gély pre kvalitnejšie gélové nechty

28.03.2024 05:00 Nechtový dizajn sa vykonáva dvomi sp ocirc sobmi. M ocirc žete sa rozhodnúť medzi akrylovými nechtami alebo gélovými nechtami. Každá met oacute da má svoje výhody aj nevýhody. Gélové nechty vyzerajú ako prírodné nechty, sú veľmi odolné, pevné a pritom pružné. Najčastejšie sa modelujú na umelé nechtové tipy pomocou uv gélov. Na dizajnovanie moderných gélových nechtov potrebujeme uv gély jednofázové alebo viacfázové. Aktuálne trendové sú uv gély farebné alebo tie, ktoré majú zaujímavé farebné efekty, napríklad metalické uv gély alebo ne oacute nové, ktoré svietia v tme. Ďalej na modelovanie potrebujeme uv lampu, ktorá slúži na vytvrdenie. Kvalitné uv gély sa predávajú v stovkách r ocirc znych farebných odtieňoch, vďaka ktorým máte možnosť vymodelovať si originálne nechty.

Zaujímavé kozmetické produkty na internete

28.03.2024 05:00 Pestrosť produktov Kozmetika online nbsp je už rovnako pestrá ako v kamenných predajniach. V mnohých internetových obchodoch nájdete veľa zaujímavých produktov avšak na www.novaks.sk nájdete kvalitné produkty zo susednej Českej republiky a aj z ďalekého Anglicka. Veď napríklad také suché šamp oacute ny Batiste, sprchové gély Greightons alebo sprchové gély Radox určené len pre anglický trh nekúpite len tak hocikde. nbsp Drogéria eshop nbsp už je viac ako bežná vec v dnešnom svete.

Arganový olej nesmie chýbať v kozmetickej výbave

28.03.2024 05:00 A nbsp to najm auml u nbsp dám v nbsp pokročilom veku. Už dávno sú totiž známe jeho zázračné účinky na pleť s nbsp vráskami. Arganový olej, inak nazývaný aj tekuté marocké zlato, dodá pleti tak nevyhnutný vitamín E. Obsahuje ho totiž až dvojnásobne viac, než olivový olej. Je to silný antioxidant, ktorý Vašu pleť chráni pred poškodením voľnými kyslíkovými radikálmi sp ocirc sobujúcimi starnutie pleti. Arganový olej zároveň pomáha vytvárať elastín a nbsp kolagén, ktoré bránia tvorbe vrások a nbsp dokážu tiež celkom šikovne zneškodniť tie existujúce.

Osviežovač vzduchu vyberte si ekologický a bez chémie

28.03.2024 05:00 Osviežovač vzduchu je skvelým doplnkom hygienických zariadení, verejných wc ale aj toliet a nbsp kúpelní u nbsp vás doma. Nepríjemným pachom sa častokrát nedá vyhnúť, aj keď je zabezpečené d ocirc kladné vetranie a nbsp predovšetkým v nbsp zimnom období je vetranie menej časté. Osviežovač vzduchu prináša doplnkové riešenie pre sviežejší a nbsp voňavejší vzduch. Určite sa cítime všetci príjemnejšie, keď nás pri návšteve týchto zariadení prekvapí príjemná v ocirc na a nbsp tiež taká, ktorá nám neškodí. nbsp

Ako si správne vyberať prírodnú kozmetiku

28.03.2024 05:00 Aktuálnym trendom je žiť zdravo a nbsp patrí tomu aj vyhýbanie sa kozmetike plnej chémie. Ako však zistiť, či to, do čoho plánujete investovať svoje peniaze, je naozaj prírodné? Hlavne ak suma, ktorú vám daný výrobok odoberie z nbsp peňaženky, je podstatne vyššia, než ste boli zvyknutí.

Atopická pokožka a kozmetická starostlivosť

28.03.2024 05:00 Atopická pokožka a nbsp atopická dermatída si vyžaduje špeciálnu starostlivosť a nbsp zasiahne do viacerých oblastí života. Je potrebné vyhýbať sa alergénom v nbsp ovzduší, v nbsp strave, v nbsp čistiacich prostriedkoch alebo byť obozretný pri výbere tkaniny oblečenia. A nbsp samozrejme d ocirc ležitá je aj vhodná voľba kozmetickej starostlivosti. Prečo by ste nemali ani túto oblasť zanedbať, aké produkty by ste mali používať a nbsp ďalšie kozmetické rady, sa dozviete v nbsp článku. nbsp

Henna na Vlasy: 20 dôvodov, prečo je unikátna vo svete farieb na vlasy!

28.03.2024 05:00 Rozhodovať medzi klasickou farbou na vlasy a hennou? Ak hľadáte prírodnú alternatívu, neváhajte a čítajte ďalej!

Ako na správne a efektívne vysúšanie vlasov

23.03.2024 08:30 Vlasy sú korunou krásy každej ženy, preto sa o ne musíme správne starať. Vysúšanie je takmer každodennou záťažou vlasov väčšiny žien. Je dôležité vlasy vysúšať?

COLGATE uvádza na trh novú zubnú pastu

20.03.2024 07:45 Spoločnosť Colgate uviedla na slovenský trh novú zubnú pastu Smile for Good, ktorá obsahuje minimálne množstvo zložiek a ako prvá pasta značky Colgate uvádza na prednej strane balenia zoznam a účinky jednotlivých zložiek, z ktorých je vyrobená.

Ako bojovať proti príznakom starnutia pokožky?

18.03.2024 07:15 

Online drogéria všetko na jednom mieste

13.03.2024 07:45