Viete, čo sú ETF fondy a prečo sa môže oplatiť do nich investovať?

09.03.2024 22:00 Veľa ľudí rozmýšľa, akým spôsobom si môže zarobiť. V dnešnej dobe je populárne práve investovanie, napríklad do ETF fondov. Viete, aké môže mať vaša investícia výhody? Čo sú ETF fondy? ETF alebo Exchange-Traded Fund je fond obchodovaný na burze. Popularita ETF fondov spočíva práve v ich jednoduchosti, transparentnosti a relatívne nízkych poplatkoch za ich správu. The post Viete, čo sú ETF fondy a prečo sa môže oplatiť do nich investovať? appeared first on bankar.sk.

Rekonštrukcia strechy: Spočítajte si všetky náklady, ktoré rozhodnú o konečnej cene.

09.03.2024 22:00 Výmena strechy sa radí medzi tie projekty, z ktorých majú majitelia domov najväčšie obavy. Je to celkom pochopiteľné. Rekonštrukcia strechy je jeden z najdrahších zásahov do stavby. K výmene strechy dochádza, keď je znížená funkčnosť pôvodnej strechy. Môže to byť z dôvodu poškodenej alebo chýbajúcej krytiny, nedôsledne zrealizovaných komínov a prestupov cez strechu, zníženia statickej The post Rekonštrukcia strechy: Spočítajte si všetky náklady, ktoré rozhodnú o konečnej cene. appeared first on bankar.sk.

Oplatí sa podnikať? Pre a proti podnikaniu

07.03.2024 00:15 Podnikanie je činnosť, ktorá spočíva vo vytváraní, prevádzkovaní a rozvíjaní vlastnej firmy alebo organizácie. Podnikanie umožní realizovať vaše nápady alebo využiť zručnosti. Každá podnikateľská činnosť je však spojená s rizikami, výzvami, problémami a neistotami. Oplatí sa podnikať? Aké sú pre a proti podnikaniu? Body k dobru pre podnikanie Začať podnikať je jednoduché. Môžete si založiť online The post Oplatí sa podnikať? Pre a proti podnikaniu appeared first on bankar.sk.

Smart batériové úložisko brAIn by FUERGY

02.03.2024 00:00 FUERGY je slovenská technologická spoločnosť ponúkajúca plne automatizované riešenia na riadenie výroby a spotreby elektrickej energie. Medzi jej vlajkové produkty určené pre väčších odberateľov, ako sú napríklad výrobné podniky, logistické sklady alebo nákupné centrá patria smart batériové úložisko brAIn a softvérové riešenie flexibilita brAIn na reguláciu výkonu prevádzkovaných technológií a zdrojov energie. Riešenia od FUERGY The post Smart batériové úložisko brAIn by FUERGY appeared first on bankar.sk.