5 tipov, ako si vybrať šperky na svadbu

28.03.2024 08:45 Čaká vás svadobný deň? Určite chcete, aby bol dokonalý. K tomu nepochybne patrí aj vizáž nevesty, ktorú krásne dopĺňajú šperky. Ak si s výberom šperkov na svadbu neviete poradiť, prinášame vám zopár tipov, ktoré vám výber uľahčia. Najprv šaty, potom šperky V prvom rade platí, že si vyberáte šperky k šatám a nie naopak. To znamená, že svadobné šaty by Príspevok 5 tipov, ako si vybrať šperky na svadbu zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín.

Žiarivá a bezchybná pleť na svadbu: Tipy a rady pre budúce nevesty

27.03.2024 12:15 Každá budúca nevesta túži byť vo svojom veľkom dni dokonalá. Perfektné šaty, dokonalé lodičky, vynikajúci účes a bezchybná pleť. Práve s pleťou má väčšina žien, vrátane neviest problém. Stres, nedostatok spánku ale aj zlá starostlivosť sa na jej vzhľade nepriaznivo podpíšu. Pokiaľ sa chcete týmto problémom vyhnúť začnite s dôkladnou starostlivosťou o pleť pár týždňov skôr. Určite to Príspevok Žiarivá a bezchybná pleť na svadbu: Tipy a rady pre budúce nevesty zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín.

3 miesta, kde vaša vyvolená zaručene povie áno

26.03.2024 04:00 Na žiadosť o ruku potrebujte odvahu a tiež ideu, kde svojej vyvolenej žiadosť predložíte. Môžete síce vsadiť na klasiku v podobe chutnej večere v luxusnej reštaurácii, ale existujú aj iné možnosti. Možnosti, ktoré vám zaručia, že vaša partnerka povie áno. Ktoré 3 miesta sú na žiadosť o ruku ideálne? Počas súkromného letu nad mestom Odporúčame vám spojiť zážitkový darček so Príspevok 3 miesta, kde vaša vyvolená zaručene povie áno zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín.

Moje, tvoje, naše – čo je bezpodielové vlastníctvo manželov?

24.03.2024 00:01 Kým v minulosti sa svadby uzatvárali v skoršom veku v súčasnosti väčšina ľudí so svadbou čaká a uzavrie ju až neskôr. Väčšina z nich už má svoj majetok, nehnuteľnosť, auto alebo našetrené financie takže je na mieste otázka ako to s takýmto majetkom po svadbe je. Bezpodielové vlastníctvo manželov Všetko čo nadobudli manžela počas trvania manželstva patrí do bezpodielového vlastníctva Príspevok Moje, tvoje, naše – čo je bezpodielové vlastníctvo manželov? zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín.

Našli sme ideálne miesto pre romantické zásnuby

11.03.2024 02:15 Hľadáte ideálne miesto, kde by ste svoju vyvolenú požiadali o ruku? Stále viac mužov sa snaží nájsť netradičné spôsoby, ako vyznať svojej partnerke lásku. Niekto vsadí na let balónom, iný vytvorí romantickú atmosféru na pláži. Čo keby ste vytvorili romantiku ako vyšitú na lodi? Požiadajte partnerku o ruku počas plavby na jachte. Žiadosť o ruku v kruhu priateľov Rekreačné Príspevok Našli sme ideálne miesto pre romantické zásnuby zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín.

Ako si vybrať perfektnú sklenenú fľašu na alkohol

07.03.2024 08:45 Hľadáte dokonalú sklenenú fľašu na alkohol? Nehľadaj ďalej! V tejto príručke vám odhalíme tajomstvá výberu ideálnej sklenenej fľaše na alkohol, ktorá spĺňa všetky vaše požiadavky. Či už ste seriózny zberateľ, začínajúci mixológ alebo jednoducho niekto, kto oceňuje jemné liehoviny, nájdenie tej správnej fľaše môže zlepšiť váš zážitok z pitia a dodať vášmu domácemu baru nádych Príspevok Ako si vybrať perfektnú sklenenú fľašu na alkohol zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín.

Svadobná torta na mieru aj nastylovanie candy baru. Ako fungujú Sladkosti pre hosti?

01.03.2024 22:45 Dokonalý účes, dokonalé šaty, dokonalý make-up, dokonalý úsmev, dokonalá zábava, dokonalé občerstvenie, dokonalý deň. Očakávania od nevesty sú počas svadobného dňa – povedzme to mierne – často až prehnané. K svadbe je najlepšie pristúpiť tak, aby ste si to s partnerom čo najviac užili. A so svadbou mali čo najmenej starostí. Ak predsa len ostala Príspevok Svadobná torta na mieru aj nastylovanie candy baru. Ako fungujú Sladkosti pre hosti? zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín.