Europenzión Salaš – Kaluža – Zemplínska Šírava

05.04.2024 23:00 Poklad na brehoch Šíravy Na brehoch malebného Zemplínskeho jazera, známeho aj ako Šírava, sa ukrýva skutočný klenot slovenskej gastronómie – reštaurácia a penzión Salaš. Salaš má viac ako tridsaťročnú tradíciu. Tento útulný podnik ponúka nielen odpočinok v lone prírody, ale aj chuťový zážitok tradičnej slovenskej kuchyne. Preto pri plánovaní výletu na Zemplínsku Šíravu sme nezabudli The post Europenzión Salaš – Kaluža – Zemplínska Šírava appeared first on salkakavy.sk.

Balaton Étterem – Balatonfüred

05.04.2024 23:00 Reštaurácia s výhľadom na srdce Balatonu V srdci obľúbeného maďarského letoviska Balatonfüred sa nachádza reštaurácia Balaton Étterem. Toto mesto, známe pre svoje historické kúpele a vínne festivaly, je domovom mnohých pamiatok, ako sú klasicistické domy a Tagore promenáda pomenovaná po slávnom poetovi. Balaton Étterem je reštaurácia s priamym výhľadom na jazero Balaton, čo vytvára dokonalú The post Balaton Étterem – Balatonfüred appeared first on salkakavy.sk.

Sun Beach Resort – Zemplínska Šírava

05.04.2024 23:00 Medvedia hora nezabudnuteľné miesto na Šírave Na úpätí Medvedej hory, kde sa tiahne obľúbená Zemplínska Šírava, sa nachádza oáza pokoja a zábavy – Sun Beach Resort. Tento rezort je nielen dokonalým miestom pre vaše letné osvieženie vo vodách Šíravy, ale aj útočiskom pre každého, kto hľadá únik od každodennej rutiny. Sun Beach Resort ponúka mnoho The post Sun Beach Resort – Zemplínska Šírava appeared first on salkakavy.sk.

PLAVBA.sk – Zemplínska Šírava

03.04.2024 18:45 Námornícka oáza na brehu jazera Na Zemplínskej Šírave sme si užívali dovolenku a náš pobyt tam jednoducho musel zahŕňať výlet loďkou. S týmto zámerom sme sa vybrali do rekreačného areálu Hôrka – Lúč Vinné. Keďže do odchodu našej loďky to ešte chvíľu trvalo, prešli sme sa okolo jazera. Šírava je nádherná, avšak bolo pre mňa The post PLAVBA.sk – Zemplínska Šírava appeared first on salkakavy.sk.

Café Móló v Keszthely

03.04.2024 18:45 Očarujúce Keszthely Navštívili sme Keszthely, krásne mesto na brehoch Balatonu v Maďarsku, ktoré je vďaka svojej bohatej histórii a kultúrnym pamiatkam často vyhľadávaným miestom pre turistov z celého sveta. Návštevníci môžu obdivovať krásu kaštieľa Helikon, ktorý patrí medzi najkrajšie stavby v Maďarsku. Hlavným lákadlom pre návštevníkov je, bezpochyby, práve spomínaný Helikon kaštieľ, rozprávkový barokový palác The post Café Móló v Keszthely appeared first on salkakavy.sk.

Hotel Gabriella & Vízimalom Étterem v Topolce

03.04.2024 18:45 Očarujúce mestečko Topolca Predstavím vám nádherné mestečko v Maďarsku. Uprostred malebných scenérií, ktoré pripomínajú obrazy stredovekých majstrov, sa nachádza Topolca, kde história stretáva súčasnosť. Ide o mesto Topolca, ktoré je známe svojimi historickými pamiatkami a prírodnými krásami. Toto skvostné mestečko si zachovalo svoj jedinečný pôvab. Skvostom Topolce je jednoznačne pozoruhodný mlyn. Tento mlyn stojaci pri The post Hotel Gabriella Vízimalom Étterem v Topolce appeared first on salkakavy.sk.