Cerva Montérky: Montérky od renomovaného českého výrobcu

22.03.2024 23:45 Česká značka Cerva ponúka širokú škálu montérok vhodných pre rôzne profesie a účely. S viac ako 30 rokmi skúseností na trhu patrí Cerva medzi najvýznamnejších výrobcov pracovných odevov na našom… The post Cerva Montérky: Montérky od renomovaného českého výrobcu appeared first on Slovak magazín.

Štvorkolky v rukách záchranárov – ako pomáhajú a prečo sú nenahraditeľné?

18.03.2024 09:16 Štvorkolky sú v súčasnosti neoddeliteľnou súčasťou záchranných zložiek. Používajú ich hasiči, policajti, horskí záchranári, záchranári vrtuľníkovej služby a aj záchranári civilnej ochrany. Integrácia štvoriek do záchranných operácií je výrazným krokom… The post Štvorkolky v rukách záchranárov – ako pomáhajú a prečo sú nenahraditeľné? appeared first on Slovak magazín.

Začíname s paraglidingom – základné rady a tipy

10.03.2024 22:30 Vyskúšali ste paragliding počas dovolenky? Alebo vás len zaujali paraglidisti, ktorí lietajú vzduchom ako vtáci? Nič nie je nemožné a paraglidingu sa môžete venovať rovnako ako iným športom. Pre paragliding nepotrebujete… The post Začíname s paraglidingom – základné rady a tipy appeared first on Slovak magazín.

Porovnanie všetkých vlastností kovových a textilných snehových reťazí

10.03.2024 02:30 Snehové reťaze predstavujú nenahraditeľný doplnok pre bezpečnú jazdu v zimných podmienkach. Pri výbere správneho typu snehových reťazí je dôležité zvážiť ich vlastnosti a schopnosť prispôsobiť sa rôznym poveternostným podmienkam. Dva… The post Porovnanie všetkých vlastností kovových a textilných snehových reťazí appeared first on Slovak magazín.