DeLorean vstáva z popola a prináša trojicu fantastických konceptov! Doslova návrat do budúcnosti

30.07.2022 15:01 Znovuzrodená automobilka so zvučným menom DeLorean sa opäť hlási o slovo. Tentokrát prináša až trojicu exkluzívnych konceptov v triedach SUV, sedan a športové kupé, ktoré by sa v najbližšom desaťročí mohli dostať aj na cesty. Zatiaľ ich predstavuje len ako odvážne rendre, no po vzore jej konceptov z histórie, by sme sa mohli dočkať aj … The post DeLorean vstáva z popola a prináša trojicu fantastických konceptov! Doslova návrat do budúcnosti first appeared on Jazdime.

Cadillac pokračuje v predstavovaní svojich športových modelov

29.07.2022 14:15 Ikonická a luxusná americká značka Cadillac v poslednej dobe slávi úspech na poli motoršportu vďaka svojim modelom z edície Track Edition. Dnes predstavuje tretí zo zdivočelých modelov, konkrétne Cadillac CT4-V Blackwing Track Edition. Predstaví sa v troch verziách, ktoré budú striktne limitované. Keď tak pozeráme, aké autá prichádzajú na americký trh a na tom našom … The post Cadillac pokračuje v predstavovaní svojich športových modelov first appeared on Jazdime.

Vytuningovaný plug-in hybrid? Žiadny problém! Opel Astra z dielne XS prinesie agresívnejší dizajn

28.07.2022 13:46 Hoci sa nemecká automobilka s bleskom v znaku doteraz nerozhodla, či vytvorí ostrú verziu svojho obľúbeného hatchbacku Astra, nemeckú tuningovú dielňu to neodradilo a ukázala dizajnérom Oplu, ako by mohol ostrý hatchback Opel Astra vyzerať. Neodradil ich ani fakt, že je tento model plugin hybridom. Výsledok je naozaj prekvapujúco zaujímavý a veľmi vydarený. Nemyslíte?   … The post Vytuningovaný plug-in hybrid? Žiadny problém! Opel Astra z dielne XS prinesie agresívnejší dizajn first appeared on Jazdime.

Manhart si zobral do parády šesťvalcový Land Rover Defender! Vykúzlil z neho 500-koňové monštrum

27.07.2022 14:46 V poslednej dobe sme sledovali aj na stránkach nášho portálu brutálne úpravy modelov BMW nemeckým úpravcom Manhart. Každý z unikátov priniesol ešte športovejší a agresívnejší charakter už bez tak dokonalých športových automobilov. Bola len otázky času, kedy Manhart zamieri pre svoj ďalší projekt mimo Nemecka. Tentokrát si zobrali technici na paškál už bez tak nenahraditeľný … The post Manhart si zobral do parády šesťvalcový Land Rover Defender! Vykúzlil z neho 500-koňové monštrum first appeared on Jazdime.

Osemvalec a výkon 710 koní! To je nový Ford F-150 Raptor R + VEĽKÁ GALÉRIA

22.07.2022 16:00 Hoci sa všade tlačí na znižovanie emisií, hoci sú európski šoféri stále viac a viac obmedzovaní vo využívaní automobilov so spaľovacím motorom, v Amerike sa s nejakými emisiami či downsizingom nebabrú. Dôkazom toho je aj najnovší pick-up Ford F-150 Raptor R, ktorého V8-ička vydá zo seba výkon až 710 koní. Koľko emisií pri tom vypustí … The post Osemvalec a výkon 710 koní! To je nový Ford F-150 Raptor R + VEĽKÁ GALÉRIA first appeared on Jazdime.

Volkswagen predstavuje vylepšený štvorvalec 1.5 TSI evo2. Predstaví sa v modeli T-Roc

21.07.2022 15:46 Nemecký koncern si zobral na paškál svoj motor 1.5 TSI a upravil ho tak, aby mal nižšie emisie a lepšiu spotrebu a mohol byť použitý v automobile samostatne, ale aj v plug-in hybridnej sústave, ktorá by mohla poskytnúť výkon až 272 koní. Jeho označenie je 1,5 TCI evo2 a v ako prvom automobile sa predstaví … The post Volkswagen predstavuje vylepšený štvorvalec 1.5 TSI evo2. Predstaví sa v modeli T-Roc first appeared on Jazdime.

TEST: Moto Guzzi V85 TT Travel – Horkokrvné talianske cestovné enduro

21.07.2022 15:46 Talianske motorky, tak ako aj automobily, prinášajú veľmi emotívne a temperamentné dizajny, ktoré dokážu opantať tak liberálnejších, ako aj tých najkonzervatívnejších motoristov. Po veľmi vydarenom teste modelu Moto Guzzi V7 Stone sme presadli na väčšieho súrodenca, na pôsobivé cestovné enduro Moto Guzzi V85 TT Travel. S rovnakým 853 cm3 vzduchom chladeným motorom s výkonom 76 … The post TEST: Moto Guzzi V85 TT Travel – Horkokrvné talianske cestovné enduro first appeared on Jazdime.

Hyundai oživuje modely MPV! Dnes prichádza na trh model Stargazer. U nás ho však nekúpite

20.07.2022 16:16 Hyundai predstavuje svoje nové MPV pre Indonéziu s názvom Stargazer. Trieda rodinných MPV-čiek je na veľkom ústupe, no ako vidíme, Hyundai sa rodinných automobilov nechce vzdať. Aj preto pripravil pre indonézsky trh model Hyundai Stargazer. Jeho cenovka je naozaj ľudová a dovoliť si ho budú môcť široké vrstvy obyvateľstva. Na našich cestách sa však neukáže. … The post Hyundai oživuje modely MPV! Dnes prichádza na trh model Stargazer. U nás ho však nekúpite first appeared on Jazdime.

Hybridná Honda ZR-V predstavená na domácom trhu! Budúci rok príde aj do Európy

20.07.2022 16:16 O severoamerickej Honde HR-V, ktorá na domácom trhu mala dostať len nové meno ZR-V, sme si už na našich stránkach písali. Vtedy sme však model Honda ZR-V predstavovali ako budúci možný globálny model, ktorý by niekedy mohol prísť do výroby, potom zamieriť do Číny či na domáci japonský trh. Dnes si ho predstavujeme oficiálne a … The post Hybridná Honda ZR-V predstavená na domácom trhu! Budúci rok príde aj do Európy first appeared on Jazdime.

Čisto elektrické Mini bez strechy? Jedno tu máme! Ale naozaj len jedno

19.07.2022 16:30 Na akcii v Spojených štátoch s názvom ” Mini takes the States” sa predstavil jeden zaujímavý, plne pojazdný, čisto elektrický, otvorený kúsok s názvom Mini Cooper SE Cabrio, ktorý nielen že zaujal, ale aj prezentoval smerovanie značky do budúcnosti. Zarážajúce však bolo, že sa tento zaujímavý koncept do výroby nedostane. Existuje len ako jeden exemplár, … The post Čisto elektrické Mini bez strechy? Jedno tu máme! Ale naozaj len jedno first appeared on Jazdime.

Fastback Peugeot 408 chce zaujať výbavou a technologickým vybavením

18.07.2022 16:47 Najnovší model C-segmentu, Peugeot 408, chce zaujať aktuálnych, ale aj nových priaznivcov francúzskeho leva, hneď niekoľkými spôsobmi. Hneď na prvý pohľad ponúkne nevšedné karosárske prevedenie. Vo svojom vnútri pripravil pasažierom bohatú výbavu a samozrejme, ako fenomén tejto doby, nebude chýbať ani široká paleta pohonov, vrátane tých elektrických. Tak čo, dali by ste sa presvedčiť novým … The post Fastback Peugeot 408 chce zaujať výbavou a technologickým vybavením first appeared on Jazdime.

Čínske Nio predstavuje ďalší model! ES7 prekonáva hranice

15.07.2022 16:30 Čína zažíva obrovský automobilový boom. Predstavuje modely jeden za druhým. Každý o niečo zaujímavejší ako ten predchádzajúci. Nechceli by sme byť v koži európskych automobiliek, ktoré sa musia doslova triasť, s čím prídu čínske značky v najbližších dňoch. Čínske modely zaujmú nielen dizajnom, ktorý v poslednej dobe vnímame ako dokonalejší v porovnaní s európskou prémiou, … The post Čínske Nio predstavuje ďalší model! ES7 prekonáva hranice first appeared on Jazdime.

Prvý Brabus, postavený na základe luxusného modelu Rolls-Royce Ghost

15.07.2022 16:30 Brabus posunul pole svojej pôsobnosti poriadne vysoko. Spopod rúk nadaných konštruktérov nemeckej úpravárenskej dielne vyšiel na cesty skvost v podobe upraveného ultra luxusného aristokratického modelu Rolls-Royce Ghost II. Series s označením Brabus 700. Táto lukratívna raketa ponúkne nielen úžasný výkon 700 koní, ale aj azda najluxusnejšie zvezenie, aké si od Rollsu môžete priať. Brabus posúva … The post Prvý Brabus, postavený na základe luxusného modelu Rolls-Royce Ghost first appeared on Jazdime.

Drobný agilný Opel je na scéne už 40 rokov! Mestská Corsa oslavuje

15.07.2022 16:30 Malé automobily aj dneska v záplave SUV-čiek či crossoverov hrajú veľkú rolu a zvyšujú predaje automobiliek po celom svete. Predsa len nie každý chce nemotorný veľký ťažký autiak, s ktorým máte problém kdekoľvek zaparkovať a jeho spotreba je väčšinou dvojciferná. Príbeh jedného mestského nemeckého automobilu začal už pred 40-timi rokmi a dnes oslavuje svoje okrúhle … The post Drobný agilný Opel je na scéne už 40 rokov! Mestská Corsa oslavuje first appeared on Jazdime.

Divoká mačka Buick Wildcat EV vystrkuje svoje pazúry! Prináša prerod značky

15.07.2022 16:30 Americká automobilka známa z minulosti vďaka svojim opulentným modelom sa v posledných rokoch takpovediac potácala a hľadala svoju identitu na trhu. Dnes prichádza s úplnou transformáciou, ktorej predzvesťou je unikátny a nádherný elektrický športiak Buick Wildcat EV. Táto štúdia má svetu ukázať, akým smerom sa v budúcnosti chce americká automobilka uberať. Nám sa tento smer … The post Divoká mačka Buick Wildcat EV vystrkuje svoje pazúry! Prináša prerod značky first appeared on Jazdime.