Na aké motorky sa môžeme tešiť v roku 2023?

28.02.2023 14:45 Slniečko sa pomaly ale isto prediera spopod mrakov, zima je na ústupe a my už chystáme naše dvojkolesové tátoše na novú sezónu. Nie všetci však máme svoje motorky v garáži. Mnohí z nás zvažujú, aký stroj si tento rok zadovážia. A aby sme im aj my pomohli pri hľadaní toho správneho motocykla na novú sezónu, … The post Na aké motorky sa môžeme tešiť v roku 2023? first appeared on Jazdime.sk.

Francúzsky šarm a nemecká precíznosť! Pokochajte sa modelom Bugatti Mistral

24.02.2023 15:46 Ani nevieme ako inak nazvať francúzske superšportové automobily Bugatti ako jednoducho jedinečnými. Posledným výtvorom luxusnej športovej značky je model Bugatti W16 Mistral. Označenie dostal brutálny športiak podľa studeného severozápadného vetra, ktorý je typickým pre Azúrové pobrežie. Studený vietor vás však bude sprevádzať aj počas jazdy v tomto brutálnom roadsteri, ktorého výkon je neuveriteľných 1600 koní! … The post Francúzsky šarm a nemecká precíznosť! Pokochajte sa modelom Bugatti Mistral first appeared on Jazdime.sk.

Aké monoposty F1 prinesie rok 2023? Z niektorých máme zimomriavky

21.02.2023 16:15 Odhaľovanie monopostov F1 pre rok 2023 už prebehlo a my sme sa chceli s vami podeliť o fotografie, z ktorých doslova naskakuje husia koža. Nedočkavci už brázdia internetové stránky a snažia sa o svojich tímoch dozvedieť čo najviac. Z nášho pohľadu by sme vám chceli ukázať galériu monopostov, ktoré budete v roku 2023 či už … The post Aké monoposty F1 prinesie rok 2023? Z niektorých máme zimomriavky first appeared on Jazdime.sk.

Elektrický Nissan Aryia chce prejsť 17 000 km od pólu k pólu

17.02.2023 18:00 Ak sme doteraz nadávali na elektromobily, ako rapídne klesá ich dojazd v zime, v lete či v akýchkoľvek extrémnych podmienkach, čo môžeme povedať o najnovšom pokuse zdolať na elektrickom SUV-čku Nissan Aryia upravenom spoločnosťou Arctic Trucks vzdialenosť 17 000 kilometrov od pólu k pólu? Jedným slovom šialenstvo… Alebo odvaha? Každopádne o zdolanie tohto obrovského cieľa … The post Elektrický Nissan Aryia chce prejsť 17 000 km od pólu k pólu first appeared on Jazdime.sk.

Audi S3 v úprave Manhart prekonáva aj výkonnejší model RS3

17.02.2023 18:00 Záujemci o agresívny model Audi RS3 sú aktuálne veľmi smutní. Model RS3 je totižto beznádejne vypredaný a čakacie doby na jeho “doskladnenie” sú veľmi dlhé. Manhart sa teda rozhodol, že milovníkom drobných nemeckých športiakov prinesie alternatívu, ktorá hoci nenesie označenie RS3, je ešte výkonnejšia a divokejšia ako originál. Úpravami prehnali model Audi S3, z ktorého … The post Audi S3 v úprave Manhart prekonáva aj výkonnejší model RS3 first appeared on Jazdime.sk.

Luxusná novinka z dielne Praga! Tentokrát na dvoch kolesách

14.02.2023 07:45 Novodobá história značky Praga nie je už o modeloch podobným strojom s označením V3S. Je o luxusných a skvostných strojoch, ku ktorým sa môže dostať len vyvolená skupina ľudí. Nie tak dávno sme si predstavili spoločne limitovaný model Praga Bohema. Brutálny superšport, ktorý sa bez problémov môže porovnávať so strojmi ako Ferrari, McLaren či Bugatti. … The post Luxusná novinka z dielne Praga! Tentokrát na dvoch kolesách first appeared on Jazdime.sk.

TEST: Peugeot 308 SW – Francúzska krása s dokonalými krivkami a malým apetítom

12.02.2023 20:45 Nafta ešte stále nevymrela a s ňou ani naftové motory. Čo je v tejto dobe, ktorá naftovému motoru nepraje, veľmi pozitívne. A práve jeden z týchto motorov sa perfektne hodí do modelu Peugeot 308 SW, ktorý je nielen ideálnym, štýlovým a pohodlným rodinným autom, ale aj skvelým partnerom pre aktívny životný štýl či podnikanie. V … The post TEST: Peugeot 308 SW – Francúzska krása s dokonalými krivkami a malým apetítom first appeared on Jazdime.sk.

Celoročné pneumatiky – dobrá voľba pri stále miernejšej zime? Alebo sa ich treba obávať

10.02.2023 10:15 Každoročne množstvo vodičov zvažuje či si na zimu kúpi novú sadu zimných pneumatík, alebo či siahne po celoročnom obutí. Ako je to s celoročnými pneumatikami? Sú dostatočne stabilné na naše čím ďalej tým miernejšie zimy? Alebo je to s nimi oveľa nebezpečnejšie? A ako sa takéto gumy s mäkšou zmesou správajú v lete? Nevytvrdnú po … The post Celoročné pneumatiky – dobrá voľba pri stále miernejšej zime? Alebo sa ich treba obávať first appeared on Jazdime.sk.

Alfa Romeo ožíva! Na model Tonale čaká už viac ako 35 000 záujemcov

09.02.2023 10:45 Kompaktný crossover Tonale, ktorým Alfa Romeo rozšírila svoj “sortiment”, sa stalo poriadnym hitom. Keď Európa, ako aj svet, prahne po štýlových crossoveroch, nástup takéhoto modelu nemohla talianska značka zanedbať. A po krátkom čase zažína žať prvú úrodu v podobe zaregistrovaných viac ako 35 000 objednávok práve na štýlový crossover. Alfa Romeo Tonale by tak mohlo … The post Alfa Romeo ožíva! Na model Tonale čaká už viac ako 35 000 záujemcov first appeared on Jazdime.sk.

Rekordné predaje za rok 2022 zaznamenalo aj Ferrari! Je to paradox, keď mnohým chýba na chleba

08.02.2023 11:16 Z každej strany počujeme, ako je si treba pritiahnuť opasok, stiahnuť kúrenie o niekoľko stupňov, využívať MHD či dokonca radšej chodiť pešo a prognózy sa nezlepšujú ani v tomto ani v budúcom roku. Je paradoxné, že na jednej strane sa ľudia uskromňujú ako sa dá a pomaly niektoré skupiny nemajú čo do úst a na … The post Rekordné predaje za rok 2022 zaznamenalo aj Ferrari! Je to paradox, keď mnohým chýba na chleba first appeared on Jazdime.sk.

Kríza-nekríza, Harley-Davidson za minulý rok zvýšil svoje tržby aj zisk

06.02.2023 23:15 Aj keď sa množstvo spoločností vyhovára na krízu a na nedostatok či už dielov, polovodičov, zásob, dodávok a podobne, sú na svete spoločnosti, ktoré svoje tržby a zisky zvyšujú aj napriek kríze. Aj keď sa nejedná o doručovacie služby či nadnárodné siete supermarketov a dokonca je tento segment len sezónny, americká spoločnosť … The post Kríza-nekríza, Harley-Davidson za minulý rok zvýšil svoje tržby aj zisk first appeared on Jazdime.sk.

Už sa nevieme dočkať! Honda XL750 Transalp prichádza s cenami

06.02.2023 11:30 Dočkali sme sa cenníka legendárneho motocykla Honda 750XL Transalp. Na trh sa dostane so zaujímavou základnou cenovkou. Hoci sa niekomu môže zdať vyššia, je to len uhol pohľadu. Kto však vie, čo za svoje peniaze dostane, nebude vôbec váhať a vrhne sa na novinku Honda 750XL Transalp pre rok 2023. My sa už nevieme dočkať, … The post Už sa nevieme dočkať! Honda XL750 Transalp prichádza s cenami first appeared on Jazdime.sk.

Automobilový chameleón? Koncept Audi Activesphere nemení farbu, ale tvar

03.02.2023 13:15 Nemecká značka Audi predstavila ďalší z konceptov z rady “sphere”. Novinka nadväzuje na predchádzajúce koncepty dvojdverového GT Skysphere a vlajkovej lode Grandsphere. Paralelu môžeme badať aj s mikrobusom Urbansphere. Tohtoročná novinka dostala meno Activesphere a má zacieliť na zákazníkov, ktorí si užívajú aktívny životný štýl a radi so svojim autom vybehnú plne naložený do prírody. … The post Automobilový chameleón? Koncept Audi Activesphere nemení farbu, ale tvar first appeared on Jazdime.sk.

LEGO prináša novinky zo sveta automobilových stavebníc! Privítajme Bugatti Bolide a Ford GT

02.02.2023 13:00 Azda najpopulárnejšia stavebnica na svete, LEGO, rozširuje svoju ponuku o dva ďalšie zaujímavé modely automobilov, ktoré by chcel v skutočnosti osedlať každý milovník rýchlosti. Ak sa však za volanty týchto dvoch brutálnych superšportov nedostanete, môžete ich vlastniť! Stačí vám pár desiatok eur a niekoľko príjemných chvíľ strávených pri stavaní. LEGO Technic prináša pre tento rok … The post LEGO prináša novinky zo sveta automobilových stavebníc! Privítajme Bugatti Bolide a Ford GT first appeared on Jazdime.sk.

Juhokórejský SsangYong dostane nové meno! Rozhodli o tom jeho noví majitelia

01.02.2023 13:45 Juhokórejská automobilka SsangYong konečne dosiahla stabilitu a to vďaka svojmu novému majiteľovi KG Group. Po turbulentných rokoch, kedy sa značka prebíjala marketom s neistotou a strachom o budúcnosť, sa konečne dostáva do normálu a hlavne do stabilnej situácie vďaka ktorej môže znovu prosperovať. Hľadanie nového vlastníka je tak dovŕšené a s jeho nájdením prichádzajú aj … The post Juhokórejský SsangYong dostane nové meno! Rozhodli o tom jeho noví majitelia first appeared on Jazdime.sk.