5 extrémnych zážitkov v oblakoch pre vášho milovaného

Datum: 10.11.2023

Pre mužov, ktorí túžia po vzrušení, neexistuje lepší darček ako darček v oblakoch. Skúsenosti ako let stíhačkou, let rogalom, let hydroplánom, vyhliadkový let vrtuľníkom a zoskok padákom im umožnia zažiť na okamih obrovské vzrušenie a výbuch emócií.

5 extrémnych zážitkov v oblakoch pre vášho milovaného

1. Let stíhačkou

Let stíhačkou je zážitkom, ktorý mužom sprostredkuje extrémnu rýchlosť a adrenalínový kolotoč. Po naskočení na palubu výkonného lietadla pocítia, ako sa im zrýchľuje krv v žilách. Keď sa lietadlo rozbehne po dráhe a vystrelí do vzduchu, začne sa pravá rošáda. Cítiť  5G preťaženie a nadšenie z manévrov je neprekonateľný zážitok. Navyše je let stíhačkou tak ojedinelý zážitok, že vášmu partnerovi budú závidieť všetci známy.   

2. Let rogalom

Let rogalom prináša pocit slobody, ktorý je možné zažiť len v otvorenom priestore medzi oblakmi. Let prebieha pokojnejšie ako let stíhačkou. Po krátkom školení a príprave vás čaká približne hodinový príjemný let. Zážitok z letu rogalom prináša pocity harmónie a spojenia s prírodou.  Emócie vo výškach sú pre každého muža nezabudnuteľné.

3. Let hydroplánom

Let hydroplánom je ideálnym letným zážitkom. Ak sa ocitnete pri vodnej nádrži, kde lety organizujú, neváhajte a pre partnera let kúpte. Výnimočnosť letu v hydropláne spočíva v tom, že vzlietnutie i pristátie sa odohráva na vodnej hladine. S emóciami zmiešanými medzi pocitom vznášania sa a zvírenia vodných vrtúľ bude váš partner žiť ešte dlhé mesiace. Pohľad na krajinu z výšky na vodnú plochu a okolitú prírodu vytvára pocit úcty, pokory i nadšenia.  

4. Vyhliadkový let vrtuľníkom

Vyhliadkové lety sú darom, ktorý nie je len pre jedného. Darčeky pre dvoch k spoločnému jubileu môžu mať aj podobu vyhliadkového letu. Vyhliadkový let vrtuľníkom je možnosťou, ako si užiť pohľady na vaše obľúbené mesto z výšky. Vrtuľník letí pomalšie, no umožňuje lepšie so strojom manévrovať. Vo vrtuľníku je dostatok miesta, takže odporúčame na let so sebou vziať aj občerstvenie a vychladené drinky.

5. Zoskok padákom

Zoskok padákom je zážitkom, na ktorý sa len tak niekto neodváži. Ak patrí váš muž k akčnejším typom, iste sa k zoskoku odhodlá a iste vám bude vďačný. Po krátkej príprave a povzbudení od inštruktorov sa začne emóciami nabitý zoskok. Voľný pád, vietor dúchajúci okolo celého tela a vysoká rýchlosť vyplavia z tela adrenalín a vyvolajú neuveriteľné emócie.  Emócie od strachu až po nadšenie sa miešajú v momente, keď je zem na dosah. Všetky uvedené pocity zanechajú vo vašom partnerovi nezabudnuteľné dojmy.

 

Čítané: 468 x