Scottie Scheffler si odloží do šatníka druhé zelené sako.

15.04.2024 08:00 Tradične prvým major turnajom mužskej golfovej sezóny je turnaj The Masters, ktorého dejiskom je ihrisko Augusta National. Súboj o slávne zelené sako určené pre víťaza bol v tomto roku dramatický, ale v samotnom závere napokon jednoznačný. Mnoho hráčov nedohralo prvé kolo turnaja a čakala ich dohrávka v piatok ráno a následne aj odohranie celého druhého kola. Tiger Woods tak musel odohrať Príspevok Scottie Scheffler si odloží do šatníka druhé zelené sako. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Na LPGA opäť víťazkou Nelly Korda.

08.04.2024 14:31 LPGA Tour mala vo svojom programe turnaj T-mobile Match Play, ktorý sa v Las vegas hral už od stredy. Po úvodných dvoch kolách v hre na rany postúpilo do tretieho kola najlepších 67 hráčok, ktoré bojovali v treťom kole o prvých osem miest, ktoré zaručovali účasť vo víkendovej vyraďovacej časti jamkovej hry. Po troch kolách sa z prvého miesta dostala Príspevok Na LPGA opäť víťazkou Nelly Korda. zobrazený najskôr Golf Zóna.

LIV Golf v Miami vyhral Dean Burmester po play-off.

08.04.2024 14:31 Aj LIV Golf mala na programe turnaj v Miami, ktorý bol previerkou niektorých jej členov pred nadchádzajúcim The Masters, ktorého sa môžu zúčastniť aj členovia LIV Golf. Slávne zelené sako naposledy obliekol Jon Rahm a v Miami nebol ďaleko od šance na víťazstvo v turnaji jednotlivcov. Rahm stratil dôležité dve rany po double bogey na jamke číslo 10. a potom Príspevok LIV Golf v Miami vyhral Dean Burmester po play-off. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Bhatia play-off v Texase vyhral aj zranený.

08.04.2024 14:31 Turnaj Valero Texas Open bol poslednou previerkou pred prvým major turnajom sezóny, The Masters. Hneď v úvode turnaja sa na prvé miesto vyšplhal Akshay Bhatia, ktorý zapísal výborné skóre 63 rán . Na prvom mieste zotrval Bhatia až do záveru turnaja, ale na poslednej jamke musel premeniť birdie pat, aby si vynútil play-off. Na skóre -20 Príspevok Bhatia play-off v Texase vyhral aj zranený. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Vo vyrovnanom turnaji v Texase napokon vyhral Nemec Jaeger.

01.04.2024 14:00 Z Floridy sa PGA Tour presťahovala na dva týždne do Texasu, kde sa ako prvý odohral turnaj Texas Children´s Houston Open. Minulý rok v ňom dominoval Tony Finau s náskokom štyroch rán, ale v tomto ročníku bolo do posledného patu v hre o titul až päť hráčov. Do finálového kola vstupovala z deleného prvého miesta až pätica hráčov so skóre -9 a za Príspevok Vo vyrovnanom turnaji v Texase napokon vyhral Nemec Jaeger. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Mariajo Uribe zapísala prvý kolumbijský titul na okruhu LET.

01.04.2024 14:00 Po dvoch týždňoch prestávky sa Ladies European Tour presunula do Austrálie, kde sa odohrajú dva turnaja. Prvým z nich bol turnaj Women´s NSW Open. Po úvodných dvoch kolách sa do čela turnaja dostala prekvapivo Kolumbijčanka Mariajo Uribe. Tá mala na svojom konte po dvoch dňoch skóre -12 a hneď na prvej jamke finálového kola toto skóre navýšila. Príspevok Mariajo Uribe zapísala prvý kolumbijský titul na okruhu LET. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Nelly Korda potvrdila post svetovej jednotky.

01.04.2024 14:00 Pred týždňom si Nelly Korda na turnaji Fir Hills Seri Pak Championship pripísala na svoje konto desiaty titul na okruhu LPGA a vrátila sa na miesto svetovej ženskej jednotky. Toto postavenie potvrdila hneď na nasledujúcom turnaji, keď v Arizone zvíťazila na Ford Championship, ktorý mal v kalendári LPGA Tour premiéru. Korda dokázala v každom kole Príspevok Nelly Korda potvrdila post svetovej jednotky. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Japonec Nakajima dominoval na turnaji Hero Indian Open.

01.04.2024 14:00 DP World Tour má teraz v programe ázijskú časť kalendára. Asian Swing potrvá až do polovice mája. Prerušia ho len dva major turnaje hrané v Amerike. Po minulotýždňovom turnaji v Singapúre sa DP World Tour presunula do Indie, kde sa hral turnaj Hero Indian Open. Najväčšou domácou hviezdou bol určite Anirban Lahiri. Lahiri hral na Príspevok Japonec Nakajima dominoval na turnaji Hero Indian Open. zobrazený najskôr Golf Zóna.