FOTO: A tak ide čas. Aj v našom úspešnom sociálnom projekte Staráme sa

24.04.2024 10:16 Dámy a páni. Pred pár dňami sme vás informovali TU o pomoci v obci Zbehy, okres Nitra, a aj o tom, že v projekte pomáhame dlhodobo a adresne. A aj obrázok, ktorý v dnešnom článku uverejňujeme je toho jasným dôkazom. Vľavo na obrázku je chlapec René z obce Zbehy pri Nitre a vpravo je už chalan René. Sme veľmi radi, že aj vďaka našej – vašej pomoci z Reného vyrastá rozumný mladý chalan – muž, ktorý sa aktívne venuje športu. Aj dnešný článok je dôkazom toho, že pomáhať má zmysel, pretože to, čo dávame, sa nám jedného dňa vráti. Ak The post FOTO: A tak ide čas. Aj v našom úspešnom sociálnom projekte Staráme sa appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VÝZVA: Pomôžme civilnému obyvateľstvu Ruskej federácie, ktoré je terčom útokov

23.04.2024 13:30 Dámy a páni, Slovenky a Slováci. Pomáhať ľuďom, ktorí sa ocitnú v núdzi je veľmi dôležité a potrebné. Ale sú rôzne formy pomoci. Niekto pomáha s nákupom munície, ktorá zabíja aj civilné obyvateľstvo a niekto veľmi rád pomôže a podporí zbierky alebo výzvy na pomoc bežným ľuďom, ktorí trpia vojnovým konfliktom. Vojna na Ukrajine si nevyberá obete iba z radov vojakov, ale aj z radov civilistov, ktorí na konflikt doplácajú, či už na území Ukrajiny alebo aj Ruska. Občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody je aktívnym sociálnym proslovenským hnutím, dokazujeme to dlhodobo aj vďaka projektu Staráme The post VÝZVA: Pomôžme civilnému obyvateľstvu Ruskej federácie, ktoré je terčom útokov appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO: Nuž, čo už. Sme akí sme, niekto musí aj Slovákom pravidelne pomáhať

22.04.2024 16:31 Kamaráti. Včera sme opäť pomohli slovenskej rodine. Konkrétne v obci Zbehy pri Nitre, ktorú navštívil kolega Štefan Polačik. Rodine, v ktorej vyrastá nadaný futbalista René odovzdal kolega, okrem nákupu s potravinami, aj chutné obedové menu z reštaurácie Nitrawa pub. Ďakujeme Erikovi zo spomínanej reštaurácie a aj vám všetkým, pretože aj vďaka vašim príspevkom môžete adresne a dlhodobo pomáhať. Slováci v prvom rade Slovákom. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť aj v tomto roku. Ako na to? Je to The post FOTO: Nuž, čo už. Sme akí sme, niekto musí aj Slovákom pravidelne pomáhať appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Róbert Švec sa verejne pýta: Mení sa Fico na SOCIÁLNEHO NETVORA?

21.04.2024 19:30 Posledné dni sa dozvedáme samé mňamky sociálne. Ficova, údajne veľmi silne sociálne založená vláda rúbe sociálne benefity a to pekne od podlahy. O pár dní prídu občania slovenskí o benefity na zuby, v tesnom závese nasleduje sťažená možnosť získať predčasný dôchodok, ktorý aj keď niekto získa, bude výrazne nižší ako doteraz, zvýšené spotrebné dane tiež „potešia“ občanov a… pomoc štátu s cenami energií by mala byť už v budúcom roku minulosťou.  A výpočet „sociálnych“ opatrení ešte nekončí. „Prorodinný balík bude okresaný, to je istota,“ vyhlásil podpredseda vlády. Poďme ďalej… Vodiči slovenskí sa určite „tešia aj zo sociálnych cien“ pohonných hmôt The post Róbert Švec sa verejne pýta: Mení sa Fico na SOCIÁLNEHO NETVORA? appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

SHO: Manipulatívne médiá VELEBIA zbierku pomoci pre kyjevský režim. AVŠAK…

20.04.2024 12:00 Vyše 22-tisíc Slovákov sa rozhodlo, že podporí zbierku pochybných aktivistov a finančne podporí vojnu na Ukrajine, a prispeje kyjevskému režimu na politické živobytie. Pravdaže je to ich slobodné rozhodnutie a ich vnímanie sveta, chybné, ale ich a majú na to právo. ALE… Konštatujem dve veci… Prvá… Naše stanovisko je nemenné a pevné: Za to, čo sa deje na Ukrajine nesie plnú zodpovednosť aj kyjevský režim, pre jeho politiku voči vlastným občanom na východe Ukrajiny, ktorí sa stali terčom prenasledovania a to iba preto, lebo sa hlásili k svojim ruským koreňom a materinskému jazyku. Ako napríklad v Odese TU. Druhá… Ak The post SHO: Manipulatívne médiá VELEBIA zbierku pomoci pre kyjevský režim. AVŠAK… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

SHO: Reciprocita musí byť povinnou výbavou slovenskej suverénnej politiky

19.04.2024 14:31 Dámy a páni. A máme to tu opäť. Brusel sa nám vyhráža, že ak nebudeme poslúchať stopne nám čerpanie eurofondov. Špinavú robotu v tejto agende odvádzajú najmä liberáli zo Slovenska, ktorí pôsobia v inštitúciách kolonizačnej EÚ. Škodia nášmu štátu slovenskému, všade kde môžu!  Čo má urobiť slovenská vláda, ak Brusel bude realizovať svoje vyhrážky voči Slovensku? TOTO: Ak nám Brusel stopne čerpanie eurofondov, to znamená, že nám stopne čerpanie našich slovenských peňazí, slovenská vláda musí v prvom rade stopnúť posielanie peňazí z Bratislavy do spoločného rozpočtu v Bruseli, ktoré pravidelne odvádzame ako členský štát dekadentnej EÚ. Ďalším krokom musí byť The post SHO: Reciprocita musí byť povinnou výbavou slovenskej suverénnej politiky appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO. Róbert Švec pre JOJ 24: Mali by sme byť orientovaní aj aj…

18.04.2024 17:30 Dámy a páni. Pozrite si záznam z rozhovoru, ktorý poskytol Róbert Švec, počas prezidentskej kampane, spravodajskej televízii JOJ 24. Jasne, presne a k veci… Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ———————— Prečítajte si tiež: SHO: Je VLASTIZRADCA Fico alebo Šimečka? Róbert Švec to vidí TAKTO… ———————— ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše The post VIDEO. Róbert Švec pre JOJ 24: Mali by sme byť orientovaní aj aj… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Projekt Staráme sa: JEDNO euro mesačne pre slovenské rodiny v núdzi…

17.04.2024 09:45 Dámy a páni. Ďakujeme vám za vaše pozitívne ohlasy na náš projekt pomoci, na projekt Staráme sa. A tiež ďakujeme za vaše podnetné pripomienky a námety ako vyšperkovať náš aktivizmus sociálny. Jedným z námetov je aj ten, aby sme do rodín nakupovali viac slovenských výrobkov a tým pomáhali nielen rodinám v núdzi, ale aj slovenským podnikateľom. Naša – vaša pomoc biednym závisí najmä od finančných príspevkov, ktorými podporujete náš aktivizmus. Uvedomujeme si, že pre mnohých z vás, ktorí máte záujem pravidelne pomáhať je aj 20 alebo 30 eur mesačne veľa a preto sme sa rozhodli, že vás oslovíme s touto The post Projekt Staráme sa: JEDNO euro mesačne pre slovenské rodiny v núdzi… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

SHO: Je VLASTIZRADCA Fico alebo Šimečka? Róbert Švec to vidí TAKTO…

16.04.2024 12:30 Komická situácia nastala na našej scéne politickej, dámy a páni. Fico a Šimečka sa navzájom obviňujú z vlastizrady kvôli možnému stopnutiu čerpania eurofondov. Komické je to preto, lebo v tejto situácii platí to staré známe: Zlodej kričí chyťte zlodeja. Pretože aj Fico a aj Šimečka sú vlastizradcovia. Obidvaja fanaticky presadzujú a obhajujú členstvo nášho štátu v EÚ a NATO , obidvaja sú za to, aby sa aj naďalej na Slovensku používalo euro, odmietajú obnovenie našej národnej The post SHO: Je VLASTIZRADCA Fico alebo Šimečka? Róbert Švec to vidí TAKTO… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. Projekt Staráme sa: Pomáhame rodinám, v ktorých sú deti vedené k zodpovednosti a…

15.04.2024 14:15 Počas minulého týždňa sme avizovali, v nedeľu sme realizovali… Pomohli sme rodine v meste pod Zoborom – starobylej Nitre, v ktorej sa zodpovedná a obetavá mama stará o tri deti. Počas našej návštevy sa Jasmínka a Tobias venovali voľnočasovým aktivitám. Z Tobiasa vyrastá úspešný hokejbalista a dnes sa s kamarátmi zúčastnil turnaja v Bratislave. Ale Bianka sa potešila našej návšteve. Pomáhame slovenským rodinám, v ktorých sú deti vedené k zodpovednosti a správnym voľnočasovým aktivitám. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť aj v The post FOTO. Projekt Staráme sa: Pomáhame rodinám, v ktorých sú deti vedené k zodpovednosti a… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Fico SPOCHYBNIL členstvo Slovenska v EÚ, ak… SHO: My sme to hovorili!

14.04.2024 17:00 „Právo veta je právo na prežitie v Európskej únii. Ak nám niekto chce zobrať právo veta, nemáme tam čo robiť. Lebo to tam už budete o ničom. Len prídete na nejaké rokovanie a Francúzi s Nemcami vám oznámia, aký je výsledok,“ vyhlásil premiér. Zdroj TU. Doplním, že už teraz je to tam o ničom a čas odchodu Slovenska z EÚ sa blíži, či už odídeme z EÚ alebo sa kolonizačná EÚ rozpadne je v podstate jedno, ale jedno nie je to, čo sme opakovane zdôrazňovali v predvolebných diskusiách, či už do NR SR alebo v prezidentských voľbách a to je The post Fico SPOCHYBNIL členstvo Slovenska v EÚ, ak… SHO: My sme to hovorili! appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

PONUKA pre TV Markíza: Vládna koalícia bojkotuje, SHO vyzýva na…

13.04.2024 19:15 Z médií sa dozvedáme, že koaliční lídri sa dohodli, že ich ministri v Markíze diskutovať nebudú.  Lebo… Dôvod v tejto chvíli nie je až tak dôležitý, dámy a páni, ako ponuka, ktorú verejne prezentujem pre TV Markíza. Ľudia Slovenského Hnutia Obrody sú pripravení zúčastňovať sa diskusií v relácii Na telo a vzhľadom na naše originálne a kreatívne názory na udalosti doma a vo svete garantujeme Markíze minimálne dvojnásobnú sledovanosť ako doteraz. Takže, kompetentní z TV Markíza mailujte, faxujte, telefonujte… Sme pripravení kedykoľvek a s kýmkoľvek na vecnú diskusiu, ale pekne od podlahy. Autor výzvy Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia The post PONUKA pre TV Markíza: Vládna koalícia bojkotuje, SHO vyzýva na… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Noviny Právo Národa: Migračný pakt EÚ prijatý. SHO reaguje: My sme to hovorili!

12.04.2024 10:30 Tak nám europoslanci schválili novú európsku migračnú a azylovú politiku, tzv. Migračný pakt EÚ. Síce Slovenská republika ústami ministra zahraničných vecí deklarovala, že s prijatým paktom nesúhlasí, ale to je asi tak všetko na čo sa ako členský štát kolonizačnej EÚ zmôžeme, pretože, podľa medializovaných informácií, „pri tomto hlasovaní nebolo možné uplatniť právo veta. Aj preto bol návrh, napriek nesúhlasu SR i ďalších štátov, schválený.“ Zdroj TU. Čo nás čaká od mája 2026, ak sa nestane zázrak v podobe vystúpenia SR z EÚ alebo rozpadu EÚ? Podľa súčasného europoslanca aj takéto chuťovky: – štáty budú povinné poskytovať migrantom zadarmo právnu The post Noviny Právo Národa: Migračný pakt EÚ prijatý. SHO reaguje: My sme to hovorili! appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

SHO: Digitálne euro budúcnosť naša každodenná? Ponúkame TAKÉTO riešenie

11.04.2024 13:15 Dámy a páni. Podľa medializovaných informácií príslušný výbor NR SR súhlasil so zavedením tejto nebezpečnej hlúposti na Slovensku. Konečný verdikt nad zavedením digitálneho eura je ale v rukách poslancov slovenského parlamentu.  Ale už sa rozbehli slovné prekáračky, najmä na sociálnych sieťach, o tom, kto ako hlasoval, kto čo sľuboval a nesplnil a pod.  Konštatujem… Opäť sa riešia dôsledky a nie príčina. Úprimne povedané, kto ako hlasoval v tejto veci nie je až tak dôležité, pretože vinní sú všetci politici a politické strany, ktoré podporovali zavedenie eura na Slovensku a ktorí aj v súčasnosti považujú euro za posvätnú ekonomickú kravu. To The post SHO: Digitálne euro budúcnosť naša každodenná? Ponúkame TAKÉTO riešenie appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO. Róbert Švec v RTVS aj o tom, čo si myslí o agende LGBTI a homosexualite

10.04.2024 14:45 Dámy a páni. Pozrite si záznam z rozhovoru, ktorý poskytol Róbert Švec, počas prezidentskej kampane, verejnoprávnej RTVS. Jasne, presne a k veci… Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ————————- Prečítajte si tiež: Róbert Švec naložil Ficovi: Ako sa zachováte v TOMTO prípade, pán premiér? ————————- ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny The post VIDEO. Róbert Švec v RTVS aj o tom, čo si myslí o agende LGBTI a homosexualite appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.