Prečo sa vám zimné pneumatiky skrátka oplatia

23.04.2024 15:15 Je to tak, že nikdy nie je príliš skoro na to, aby sme začali uvažovať o zimných pneumatikách. Ale aj keď ste nákup oneskorili, je lepšie sa oneskoriť ako ich nemať vôbec. Najdôležitejšia vec, ktorú môžete urobiť, aby bolo vaše auto pripravené na budúcu snežnú búrku alebo iba zľadovatené cesty, je zabezpečiť, The post Prečo sa vám zimné pneumatiky skrátka oplatia appeared first on cestovnylistok.sk.

5 tipov, ako si uplatniť zľavy na cestovný lístok Železničnej spoločnosti SR

23.04.2024 15:15 Ak nemáte nárok na cestovanie vlakmi Železničnej spoločnosti Slovenska zdarma, nemusíte zúfať. Môžete totiž získať zaujímavé zľavy, vďaka ktorým budete cestovať omnoho lacnejšie. Prezradíme vám, o aké zľavy sa jedná a ako ich môžete získať. Pri častom alebo nepretržitom cestovaní Ak cestujete vlakom naozaj často, možno sa vám vyplatí zakúpiť si za 35€ kartu Klasik Railplus. Vďaka The post 5 tipov, ako si uplatniť zľavy na cestovný lístok Železničnej spoločnosti SR appeared first on cestovnylistok.sk.

Kto má nárok na bezplatný cestovný lístok na vlak ZSSK?

23.04.2024 15:15 Určite viete, že isté skupiny obyvateľov majú na Slovensku nárok cestovať vlakmi zdarma. V tomto článku vám priblížime, o ktoré skupiny cestujúcich sa jedná, a tiež aké podmienky je potrebné splniť pre bezplatné cestovanie so Železničnou spoločnosťou SR. Kto cestuje zdarma Cestovný lístok zdarma je možné získať online alebo v niektorej z pokladníc Železničnej spoločnosti Slovenska. Kto naň má nárok? The post Kto má nárok na bezplatný cestovný lístok na vlak ZSSK? appeared first on cestovnylistok.sk.