Zašlá fasáda na rodinnom dome? Je potrebné ju vymaľovať alebo stačí čistenie fasády?

23.04.2024 09:45 Aj ten najkrajší rodinný dom môže mať po rokoch svoje nedostatky. Medzi tie estetické, ktoré sa objavujú postupne, patrí znečistená fasáda. Ako postupovať, ak väčšinu jej plochy pokrýva zelený či sivý povlak? Maľovanie problém nevyrieši, iba ho zakryje  Strata pôvodnej farby fasády pod nánosom plesní, rias, machov či lišajníkov nie je iba estetickým problémom. Tieto organizmy rozožierajú omietku a pri zanedbaní The post Zašlá fasáda na rodinnom dome? Je potrebné ju vymaľovať alebo stačí čistenie fasády? appeared first on Drevené fasády.sk.

Aké dvere a okná sú pre mňa tie správne?

23.04.2024 09:45 Pri výbere nielen dverí, ale aj okien do domu či bytu zvykne mnoho ľudí zažívať doslova dilemu. Keďže ide o dlhodobé rozhodnutie, ktoré váš život ovplyvní na dlhé roky, treba sa rozhodovať veľmi rozumne. Myslieť by ste mali na viacero vecí, ktorými je napríklad praktickosť, využiteľnosť, cena alebo funkčnosť. Zákazníci sa často nevedia sami rozhodnúť a preto The post Aké dvere a okná sú pre mňa tie správne? appeared first on Drevené fasády.sk.

Prečo si zvoliť drevenú fasádu?

23.04.2024 09:45 Stojíte pred voľbou fasády pre Váš rodinný dom? Ak obľubujete prírodné materiály, možno by ste mohli pouvažovať o drevenej fasáde. Jej použitie má mnoho výhod, ktoré si v nasledujúcich riadkoch predstavíme. Výhody drevenej fasády Nech by ste si vybrali akýkoľvek materiál, určite vďaka nemu nedosiahnete tak prirodzený a dokonale prírodný vzhľad, ako keď použijete drevený obklad na fasádu. The post Prečo si zvoliť drevenú fasádu? appeared first on Drevené fasády.sk.

Vyberáme drevenú fasádu

23.04.2024 09:45 Drevené fasády sú krásnou, dizajnovou a nadčasovou voľbou s vynikajúcimi vlastnosťami. Možno ich použiť na všetky typy stavieb. Nielen na drevené stavby, ale aj na murované, či betónové stavby. Ak ste sa rozhodli pre drevenú fasádu, musíte si vybrať tú najvhodnejšiu, pre svoju stavbu. Aké sú možnosti? Uzavreté alebo odvetrávané drevené fasády Ak je fasáda rodinného domu The post Vyberáme drevenú fasádu appeared first on Drevené fasády.sk.