Ariadna 7. – 20 rokov s NATO. . .

06.05.2024 17:15 Dvadsiate výročie nášho vstupu do NATO podaktorí minulý mesiac oslavovali. Odvtedy už prešlo viac ako mesiac, no ja som doteraz uvažovala, čo to vlastne oslavovali. Na nič som neprišla, čo by bolo hodné oslavovania v tejto veci. Dvadsať rokov sme v tom spolku, a čo dobré urobil pre svet? No nič. Zato výčiny, za ktoré by sa od hanby kanálmi plaziť predstavitelia toho spolku,  Čítané: (1)

Dnes v noci zaútočili na blogovisko Pravdy cez AI – zodpovední konajte !

06.05.2024 17:15 Dnes v noci päť akože nových blogerov zaútočilo na rubriku blogov na Pravde. Zaútočilo kompliláciami, ktoré im vytvorila umelá inteligencia-AI. Autor/i tohto ataku ku kompilátom pridali azda len vábivé názvy: o KGB, o Ukrajine, o dezinformáciách v médiách, o Šimkovičovej a pod. Autor či autori si okrem toho /nie príliš tvorivo/ vymysleli aj akože dôveryhodne znejúce  Čítané: (1)

Sudcovia podľa politickej spriaznenosti? Pani Kolíková a spol. ?

06.05.2024 17:15 Vystupujú z rádia i TV na mňa čudné postoje voči voľbe kandidátov na Ústavných sudcov i voči ich menovaniu. Som prekvapený čo všetko tieto názory a postoje prezrádzajú o našom sudcovskom prostredí a aj systéme. Nemilo prekvapený! Teda koalícia čaká, aby zvoleného kandidáta menoval prezident Pellegrini. A opozícia to vníma ako záludné a  Čítané: (1)

Klimatický alarm je nebezpečná ideológia!

06.05.2024 17:15 Podľa profesora na Cambridgeskej univerzite M. Hulmeho sa problematika zmeny klímy stala nebezpečnou ideológiou. A M. Hulme, ktorý je profesorom humánnej geografie na Cambridgeskej univerzite, hovorí, že klimatické zmeny neukončia svet a že musíme prestať byť posadnutí politikou nulového uhlíka . Varuje, že posadnutosť klimatickými zmenami alebo klimatizmom je  Čítané: (1)

Vtipy s duchovným presahom. Zasmejte sa a poučte sa

06.05.2024 17:15 Aj humor môže byť nositeľom vysokých hodnôt. Iba je doň treba tieto hodnoty vkladať. A na druhej strane je v ňom treba tieto hodnoty hľadať. A to je možné len vtedy, keď sme schopní ísť trošku hlbšie pod povrch a vybočiť z navyknutej povrchnosti. Ale poďme k veci. Tu sú avizované vtipy s hlbším duchovným presahom: Sedí chlapík v obývačke, pozerá televízor a  Čítané: (1)

Protest – kreslený vtip

06.05.2024 17:15  Čítané: (1)

Pán Fico! Urobte to takto . . .

06.05.2024 17:15 ….a ľudia Vás budú nosiť na rukách, ale Danka budete musieť poslať do riti! Prečo s Dankom do riti? ( Za A: Pretože nemal odvahu sa osobne stretnúť s IOUP a poslal za seba, ako náhradu – Machalu. Za B: Bál sa ma dať na kandidátku SNS. Za C: Keby Ondrej Huliak nebol pyšný, bol by prediskutoval s IOUP , prečo má ísť do volieb samostatne s Národnou koalíciou , Tak  Čítané: (1)

Gates priznáva podiel na depopulácii vakcínami mRNA

06.05.2024 17:15 Bill Gates sa priznáva k nezákonnému testovaniu nanobotov na ľudstve prostredníctvom injekcií MRNA. Celé jeho priznanie si môžte vypočuť v Angličtine TU Hovorí doslova toto: „Vyrobiť mRNA je naozaj jednoduché a skutočne lacné. A v tom je kúzlo tej veci. Ale niet pochýb o tom, že v nasledujúcich piatich rokoch sa budeme musieť len tak pomotať. Je tu veľa  Čítané: (1)

Aké sú dobré príklady sily lásky?

06.05.2024 08:15 Major Or Maatuk, veliteľ brigády Givati izraelskej armády, bol smrteľne zranený protitankovou strelou v Gaze. V nemocnici ho museli uspať a napojiť na umelú pľúcnu ventiláciu. Potom sa ho lekári štyri dni pokúšali prebudiť, ale neúspešne. Jeho manželka nahrala ich malú dcéru Yael, ako hovorí, že svojho otca miluje a čaká, až sa prebudí, a túto nahrávku mu pustila do  Čítané: (1)

Za hrsť drobných…

06.05.2024 08:15 + Do hôr si neberiem ani zlatú retiazku, ani obrúčku. Čo ak mal Jánošík potomkov?! + Veštby budúcnosti sú iba zdokonalené formulácie strachu dávnych čias. + Potrebujem poškrabkať medzi lopatkami. Asi zájdem do najbližšieho nechtového štúdia. + Štatisticky je v kuchyniach najviac úrazov a to sa pri kŕmidle zakazuje útočiť! + Cenníky pripomínajú dejepis. Neustále sa  Čítané: (1)

Vyhadzujú milióny do vzduchu…

06.05.2024 08:15 V piatok 3.5.2024 o 11.00 hod. odovzdali signatári, z radov občianskej verejnosti, Generálnej prokuratúre SR podnet na preskúmanie, či sa organizátori a podporovatelia iniciatívy „Munícia pre Ukrajinu“ nedostávajú do rozporu s platnými zákonmi, najmä s Trestným zákonom. Okrem hodnotovej diskrepancie, keď M. Vašaryová, M. Hvorecký, Š. Hríb, M. Šimečka a ďalší  Čítané: (1)

Rozvíjajte jemnú motoriku svojho dieťaťa pre neho zábavným spôsobom!

06.05.2024 08:15 Áno, pri kúpe stavebnice, môžu pomôcť aj starí rodičia. Prispejú tým nielen k edukačnej výchove svojho vnuka zábavnou a nevtieravou formou, ale prirodzeným spôsobom prispievajú i k rozvoju jemnej motoriky dieťaťa! Vitajte v svete zábavy a vzdelania! Ak hľadáte vhodnú hračku, ktorá nielen zabaví vaše dieťa, ale zároveň rozvíja jeho zručnosti a fantáziu, ste  Čítané: (1)

U d a v a č i

06.05.2024 08:15  Čítané: (1)

Problém dezinformácií v slovenskom mediálnom priestore

06.05.2024 08:15 Problém dezinformácií v mediálnom priestore Slovenska je čoraz vypätejší. Skrytá informačno-psychologická vojna je už v plnom prúde a ohrozuje národnú bezpečnosť štátu. Spravodajské portály v Spojených štátoch amerických sú plné správ o nedávno zverejnenom vyšetrovaní činnosti deštruktívnej tajnej skupiny zameranej na podkopávanie  Čítané: (1)

Zelensky na zozname zločincov vlády RF!

06.05.2024 08:15 Koncom týždňa došlo k ďalšiemu kľúčovému vývoju, ktorý naznačuje, že Rusko eskaluje v reakcii na stále viac zbraní a miliárdy dolárov, ktoré prúdia do Kyjeva zo Západu: Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj bol práve pridaný na zoznam najhľadanejších zločincov ruskej vlády. Čítané: (1)