Sila fotografie

29.03.2024 06:30 nbsp nbsp Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo si tak radi stále dokola pozeráme svoju súkromnú zbierku fotografií, či domáce fotoalbumy?

Zbierajte obrazy súčasných slovenských autorov

29.03.2024 06:30 Zberateľstvo ako také je potrebné dávať do súvisu s umením a umeleckou tvorbou. Ak začneme na zberateľský materiál nazerať ako na starožitnosť disponujúcu určitou umeleckou hodnotou, sme na najlepšej ceste k tomu, aby vytvorená zbierka po určitom čase nabrala investičný charakter. Či ide o mince, známky, porcelán, keramiku, knihy alebo obrazy, je veľmi d ocirc ležité správne si vybrať, do čoho vložiť voľné nbsp finančné prostriedky. Vezmime si napríklad také obrazy. Nie každý obraz má alebo v budúcnosti bude mať vysokú hodnotu. Pri hodnotení obrazu nezáleží ani tak na estetickom dojme vyvolanom pri pohľade naň, ale sk ocirc r o to, kto daný obraz namaľoval, akú techniku použil, respektíve, čo chcel obrazom povedať. nbsp nbsp

Osobnosť svetovej kinematografie: Tom Hanks

29.03.2024 06:30 V kinematografii pri filmoch je to ako so životom. Raz sme hore, inokedy zas dole. Následne po nás nemusí šteknúť ani pes, alebo naopak, sme populárni, nechýbajú nám peniaze, naša rodina je spokojná a užívame si život na plné obrátky.

Užite si kultúrne leto s WomanMan!

28.03.2024 09:15 Ak ste milovníci hudby, filmu a nbsp pikošiek z nbsp kúltúrneho diania u nbsp nás i nbsp v nbsp zahraničí, ste na správnej adrese! Internetový magazín WomanMan Vám bude prinášať tie najaktuálnejšie informácie zo šoubiznisového priemyslu.

Do začiatku festivalu PUNKÁČI DEŤOM ostáva už len mesiac!

28.03.2024 09:15 Už o nbsp mesiac sa všetci vidíme na jedinom punk rockovom benefičnom festivale u nbsp nás. Punkáči deťom otvoria svoje brány už vo štvrtok 21. júla 2011. Aj tento rok sa stretneme v piešťanskej LODENICI, kde vystúpi viac ako 60 kapiel z celého sveta. K hudobnému programu pridávame okrem dvoch hlavných p oacute dií ešte jedno kryté, kde bude každú noc po skončení hlavných p oacute dií prebiehať ska reggae párty až do rána. Okrem hudobného zážitku si m ocirc žete vyskúšať aj množstvo sprievodných atrakcií. Tento rok...

Tipy na darčeky na rodinné stretnutie

28.03.2024 09:15 Tak už je to tu! Ďalšie nudné rodinné stretnutie. Babka upečie kačku, navarí kapustu a knedle, teta donesie zákusky, strýko slivovicu. Program je jasný. Bude sa jesť a piť a zase jesť a piť. Všetci budú obdivovať deti, ako veľmi vyrástli. Tie ale budú neskutočne vystrájať, pretože dospelácke reči ich v ocirc bec nebavia.

Na výlete po Severnej Morave Vás uvíta hotel Příbor

28.03.2024 09:15 Krásne moravské mestečko Příbor sa nachádza na Severnej Morave neďaleko Nového Jičína. Toto malebné starobylé mesto sa preslávilo ako rodisko svetoznámeho psychoanalytika Sigmunda Freuda. Ak sa počas dovolenky zatúlate do tohto kraja, určite sa tu zastavte. Množstvo historických budov a pamiatok čaká na Vašu návštevu. Určite nevynechajte rodný dom a pam auml tnú sieň Sigmunda Freuda, kde sa dozviete veľa informácií o tejto významnej osobnosti.

JAZZFESTBRNO 2011

28.03.2024 09:15 Desátý ročník JAZZFESTBRNO se uskuteční v termínu od 13. do 21. dubna. Bohatou večerní jazzovou nadílku doplní i tradiční hudebnická setkání a jam sessions, klubové koncerty i všudypřítomný jazzový kvas. Cílem organizátorů je ostatně především rozproudit hudební dění ve městě a okořenit je přítomností světových jmen. Jaro tak bude v Brně ve znamení jazzu.

Anámbl Romano Stilo pripravuje svoj druhý album!

28.03.2024 09:15 Ansámbl Romano Stilo pripravuje svoj druhý album.

Pavel Šporcl Romano Stilo: Projekt so symfonickým orchestrom

28.03.2024 09:15 Pavel Scaron porcl a Romano Stilo uvádzajú svoj spoločný koncert zo symfonickým orchestrom.

Kultúrny program na maturitný ples

28.03.2024 09:15 Maturitný ples je prvý krok, ktorý musí každý budúci maturant absolvovať pred samotnou skúškou dospelosti. Na rozdiel od samotnej skúšky je maturitný ples veľmi príjemná a veselá udalosť, na ktorú sa aj po rokoch spomína s úsmevom. Veď maturantom je každý iba raz a túto skutočnosť je potrebné oznámiť celému svetu. Stužková je aj jedna z foriem, ako nbsp sa poďakovať rodičom za ich podporu pri štúdiu na strednej škole.

Firemné akcie Vám urobíme na kľúč

28.03.2024 09:15 Chystáte pripraviť veľkú firemnú akciu pre Vašich zamestnancov? Chcete poveriť svoju asistentku touto neľahkou úlohou? Nerobte to! Uacute spešné zvládnutie takejto akcie potrebuje bohaté skúsenosti, perfektnú prípravu aj bezprostredné riadenie podujatia v deň konania. Naša profesionálna firma Vám urobí firemní akce tak hovoriac na kľúč. Zadáte nám iba termín akcie, Vaše požiadavky a my sa o všetko postaráme.

Vhodné priestory na firemné akcie

28.03.2024 09:15 Pripravujete veľkú firemnú akciu? Chcete pozvať stovky hostí, ale chýbajú Vám vhodné priestory? Radi Vám ponúkneme priestory pre Vaše firemné akcie, slávnostné príležitosti, eventy a párty. Stačí bližšie špecifikovať miesto a termín konania akcie a v našej databáze vyhľadáme priestory optimálne svojou veľkosťou, technickým zabezpečením aj dostupnosťou. Samozrejme potrebujeme vedieť aj účel akcie a približný počet hostí. Nie je pre nás problém prenajať Vám veľkú koncertnú sálu, konferenčnú miestnosť, ale aj športový štadi oacute n, či celý rekreačný objekt.

Umelecké vystúpenia na Vašu párty

28.03.2024 09:15 Usporadúvate veľkú firemnú akciu, pripravujete veľký ples alebo len malú súkromnú párty? Potrebujete zabaviť návštevníkov a ponúknuť im nezabudnuteľný zážitok? Vyberte si umělecká vystoupení na vyplnenie programu Vašej akcie. Sme špecialisti na zabezpečenie akéhokoľvek programu firemných aj súkromných akcií. Zastupujeme desiaty umelcov a umeleckých skupín od tanečných vystúpení, DJ produkcie, živých kapiel až po netradičnú barmanskú show. Umelcov dopravíme na akékoľvek miesto v rámci Eur oacute pskej únie.

Mama buď mojím princom PhDr. E. Reichelova, CSc.,

28.03.2024 09:15 Dňa 15.12.2010 sa v nbsp kníhkupectve MarSab v nbsp Košiciach koná autogramiáda renomovanej slovenskej psychoterapeutky PhDr. E. Reichelovej, CSc. Autorka vydáva knihu s nbsp rozprávkovým názvom: Mama buď mojím princom! Nejde o nbsp rozprávku, nbsp kniha obsahuje súbor trinástich kazuistík z nbsp detskej psychoanalýzy a ponúka vhľad do terapeutickej práce autorky s nbsp deťmi a ich rodičmi. nbsp