Tipy na zdravé mňamky pre skvelé mamky

30.04.2024 15:45 Deň všetkých mamičiek je tu čo nevidieť a všetky veľké i malé deti si už chystajú pre tú svoju jedinú ako poďakovanie, prejav lásky a úcty krásnu kyticu a malé sladké prekvapenie k tomu. Jasné, že je vaša mamka najlepšia. Poďakujte jej aj tónmi mrazom sušeného ovocia s poriadnou porciou čokolády, ktorá obalí nervy. Nemal by chýbať ani exotický The post Tipy na zdravé mňamky pre skvelé mamky appeared first on WomanMan.

Fotovoltika môže pomôcť ušetriť rodinnému rozpočtu až stovky eur. Slováci sa však na toto šetriace riešenie dopytujú menej ako vlani

29.04.2024 19:15 Vysoké ceny energií nás nútia k hľadaniu takých riešení, ktoré domácnostiam pomôžu odľahčiť rodinný rozpočet aspoň o nejakú finančnú záťaž mesačne. Jednou z možností, pri ktorej sa dá ušetriť, je aj inštalácia fotovoltických panelov, keďže domácnosti s fotovoltikou sú schopné pokryť väčšinu svojej spotreby z vlastných zdrojov. Štát na zelenú energiu poskytuje dokonca aj dotácie, ale s bariérami sa The post Fotovoltika môže pomôcť ušetriť rodinnému rozpočtu až stovky eur. Slováci sa však na toto šetriace riešenie dopytujú menej ako vlani appeared first on WomanMan.

FLEXIHOLIZMUS – nový svetový trend!

29.04.2024 19:15 Dnes je NoLo či Mindfull drinking v slovníku každého, kto má prehľad o tom, čo fičí. Na najnovší trend „naskočili“ aj známe osobnosti, someliéri, šéfkuchári a influenceri. Pridáte sa?  Trendy prichádzajú a odchádzajú, niektoré sa týkajú celkom malého množstva ľudí, že odídu bez povšimnutia. Trend zabávania a stretávania sa s priateľmi bez alkoholu však nadobudol rozmer, ktorý neobmedzuje, naopak, jeho The post FLEXIHOLIZMUS – nový svetový trend! appeared first on WomanMan.

Turistické Slovensko – úžasná trojica knižných sprievodcov

29.04.2024 19:15 Radi cestujete do miest, na hory, k atrakciám, o ktorých ste kdesi počuli? Poďte objaviť najkrajšie turistické miesta v našej krajine s trilógiou kníh Turistické Slovensko. Prírodné zákutia, krásne scenérie a výhľady – to všetko bude v komplete, ktorý vyjde koncom mája a práve sa naň zmierajú financie v crowfoundingovej platforme StartLab. Turistické Slovensko Komplet TURISTICKÉ SLOVENSKO bude obsahovať tieto 3 The post Turistické Slovensko – úžasná trojica knižných sprievodcov appeared first on WomanMan.

Máje budú stavať v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach

28.04.2024 10:45 Akcie bohaté na spev a hudbu, pri príležitosti stavania májov, sa budú konať v utorok 30. apríla v Kamennom mlyne v Trnave, ako aj v neďalekých obciach Dolná Krupá, Suchá nad Parnou, Biely Kostol, Bohdanovce nad Trnavou a Ružindol. V Bohdanovciach nad Trnavou však budú 1. mája pretekať. Tradičné stavanie májov O pripomenutie tradícií sa v Trnave postará The post Máje budú stavať v trnavskom Kamennom mlyne aj v okolitých obciach appeared first on WomanMan.

Najlepšie a najzdravšie smoothie je čerstvo rozmixované

28.04.2024 10:45 Ovocné a zeleninové smoothies sa už dlhšiu dobu držia na popredných priečkach zdravého stravovania. A oprávnene. Prečo by ste si ich mali pravidelne dopriať aj vy? Môžete si ho pripraviť aj v praktickom prenosnom mixéri, o ktorý navyše môžete súťažiť. Benefity pre zdravie v jednom pohári Smoothie – to je hustý nápoj s hladkou, jemnou konzistenciou, ktorý očarí čerstvosťou, prívalom The post Najlepšie a najzdravšie smoothie je čerstvo rozmixované appeared first on WomanMan.

Mobilná aplikácia pre rodičov už aj na Slovensku

27.04.2024 13:30 UNICEF, Slovenská spoločnosť primárnej pediatrickej starostlivosti Slovenskej lekárskej spoločnosti a občianske združenie Pediatri deťom predstavujú novú mobilnú aplikáciu Bebbo pre rodičov detí od 0 do 6 rokov, ktorá umožňuje sledovať a podporovať vývin svojho dieťaťa, monitorovať jeho rast, zaznamenávať preventívne prehliadky a očkovania a pritom získavať cenné rady a odporúčania. Aplikácia je dostupná v 15 The post Mobilná aplikácia pre rodičov už aj na Slovensku appeared first on WomanMan.

Končí sa obľúbená séria Worthingtonovci. Musíte mi veriť

26.04.2024 16:15 Záverečný, šiesty diel bestsellerovej regentskej série Elly Quinnovej s názvom Musíte mi veriť je plný vášne, dobrodružstiev a vtipných zápletiek. Spoznáme v ňom mladšiu sestru Augustu Viversovú, ktorú namiesto manželstva láka šíry svet. Mimochodom, všetko sa to začalo v roku 2022, kedy vyšiel prvý diel Tri týždne do svadby. Odvtedy každý rok dva diely. Markíz hľadá The post Končí sa obľúbená séria Worthingtonovci. Musíte mi veriť appeared first on WomanMan.

Otvorenie plavebnej sezóny 2024 na Dunaji

26.04.2024 16:15 K Bratislave patrí Dunaj a turistické plavby po ňom. Lodná osobná doprava na Dunaji po zime znovu ožila. 18. apríla slávnostne otvorila plavebnú sezóna 2024 počas tradičnej a turisticky mimoriadne obľúbenej riečnej trase Bratislava – Devín a späť. Začínajúca letná sezóna sľubuje opäť množstvo zážitkov na vlnách neodmysliteľnej tepny hlavného mesta. Pravidelné plavby po Dunaji Stálicou v The post Otvorenie plavebnej sezóny 2024 na Dunaji appeared first on WomanMan.

Pavol Hammel a Prúdy oslavujú 60 rokov na scéne koncertami

26.04.2024 16:15 Legendárny spevák Pavol Hammel oslávi tento rok so svojou kapelou Prúdy neuveriteľných 60 rokov na hudobnej scéne. Fanúšikovia sa môžu tešiť na koncertné turné, aj reedíciu albumu LP a CD albumu s názvom Pavol Hammel a Prúdy z roku 1970. Pavol Hammel koncertuje s aktuálnou zostavou Prúdov, vrátane Fera Grigláka, už od konca apríla a budú pokračovať až do polovice augusta: The post Pavol Hammel a Prúdy oslavujú 60 rokov na scéne koncertami appeared first on WomanMan.

Do kín prišli Súperi, energická dráma so Zendayou v milostnom trojuholníku

26.04.2024 06:00 Spojil ich tenis, rozdelila osudová žena. Zendaya, jedna z najúspešnejších hereckých hviezd súčasnosti, prichádza po úspešnom tohtoročnom filme Duna: Časť druhá s ďalším potenciálnym kinohitom. Práve teraz ju môžeme na plátnach vidieť ako jeden z vrcholov milostného trojuholníka v snímke Súperi. Patrick a Art sa spriatelili vďaka spoločnej vášni k tenisu a počas dospievania sa stali nerozlučnými The post Do kín prišli Súperi, energická dráma so Zendayou v milostnom trojuholníku appeared first on WomanMan.

Aprílové filmové novinky si počas nedeľného Cinema Day môžete pozrieť za zvýhodnenú cenu

26.04.2024 06:00 Špeciálny Cinema day je späť! Obľúbené filmové novinky ako Smršť, Abigail, Kolaps či Ako uloviť draka, si 28. apríla môžete pozrieť aj v špeciálnych formátoch za zvýhodnenú cenu. Okrem toho je pre všetkých filmových nadšencov pripravené aj Cinema Day menu s popcornom a Pepsi colou. Ani vy ste ešte nevideli Smršť? Počúvate od každého o strašidelnom filme Abigail alebo The post Aprílové filmové novinky si počas nedeľného Cinema Day môžete pozrieť za zvýhodnenú cenu appeared first on WomanMan.

Zapojte sa do iniciatívy spoločnosti LEGO a venujte aj u vás doma polhodinu pre rodinu

26.04.2024 06:00 Rodiny, ktoré sa spolu hrajú, sa cítia šťastnejšie ako tie, ktoré sa spolu nehrajú. Napriek tomu sa 20 % rodičov vo svete priznáva, že nikdy netrávia čas hraním sa ako rodina. Na Slovensku je to až 30 %. Jednou z príčin sú digitálne zariadenia. Rodičia na nich v priemere trávia dvakrát viac času, než spoločným hraním The post Zapojte sa do iniciatívy spoločnosti LEGO a venujte aj u vás doma polhodinu pre rodinu appeared first on WomanMan.

Viete, ktorá bielkovina je najviac cool?

25.04.2024 09:30 Keď čakáte slovnú hračku alebo vtip, možno vás nachvíľu pobaví „coolagen“. Vtipom, avšak nie veľmi vydareným, by boli naše telá, keby toto prírodné lepidlo neexistovalo. Jednoducho by sme sa bez neho nepohli. Ak ste doteraz o kolagéne vedeli len to, že je ho plný instagram a do nebies ho vychvaľujú mnohí influenceri no netušíte, čo užitočné by The post Viete, ktorá bielkovina je najviac cool? appeared first on WomanMan.

Pri príležitosti Dňa Zeme boli udelené enviro ocenenia Atlas šiestim príkladným projektom za ochranu prírody

24.04.2024 23:00 Ocenenie a verejné uznanie za mimoriadne výsledky v ochrane prírody počas minulého roka získalo symbolicky na Deň Zeme spolu šesť najvýraznejších projektov – tohtoročných víťazov enviro ocenenia Atlas. O víťazoch v piatich kategóriách ocenenia a výbere držiteľa Ceny poroty rozhodli enviro experti. Ocenené organizácie si zároveň odnášajú finančné odmeny od Nadácie VÚB v celkovej výške 60 000 eur pre udržanie The post Pri príležitosti Dňa Zeme boli udelené enviro ocenenia Atlas šiestim príkladným projektom za ochranu prírody appeared first on WomanMan.