Čo znamená MBA vzdelávanie? Prestíž a 100% zameranie na prax

26.02.2024 01:45 Štúdium manažérskych programov k nám pôvodne prišlo z USA ako vítaná protiváha niekedy vyložene teoreticky koncipovaných štúdií na štátnych vysokých školách. Čo vedie čoraz viac záujemcov k tomu, aby sa hlásili do ročných MBA programov v Čechách a na Slovensku? MBA programy sa vyznačujú niekoľkými charakteristikami: na kvalitnej škole poskytujúcej MBA programy (teda Master of Business The post Čo znamená MBA vzdelávanie? Prestíž a 100% zameranie na prax appeared first on bankar.sk.

Kuna pod strechou domu – čo s tým môžem spraviť?

21.02.2024 03:00 Žiaľ, kuny patria medzi častých škodcov, čo je hlavným dôvodom, prečo mnoho ľudí musí siahať po odpudzovačoch, ktoré sú jediným účinným riešením, ako sa ich bezpečne a šetrne „zbaviť“. Najprv si však povedzme stručnú charakteristiku tohto malého, ale aktívneho hlodavca. Na úvod treba podotknúť, že kuna je zviera štíhlej postavy s krátkymi nohami a huňatým valcovitým The post Kuna pod strechou domu – čo s tým môžem spraviť? appeared first on bankar.sk.

Promo stánky urobia vaše podnikanie mobilným

19.02.2024 02:15 Buďte vždy pripravení vyraziť za zákazníkmi a klientmi. Na akúkoľvek akciu v halách či pod šírym nebom sa hodia nožnicové stany. Na konci roku sa nám často darí dohnať nie príliš vysoké obraty v ostatných mesiacoch. Je však dôležité, aby sme na to boli pripravení. Pre predaj tovaru, ale aj služieb, potrebujeme vhodné zázemie. Nejde The post Promo stánky urobia vaše podnikanie mobilným appeared first on bankar.sk.

Ako sa stať odborníkom v oblasti riadenia ľudských zdrojov?

11.02.2024 22:30 Schopnosť efektívne motivovať zamestnancov môže tvoriť rozdiel medzi priemerným a vynikajúcim podnikom. Ak hľadáte cestu, ako sa stať odborníkom na riadenie ľudských zdrojov, štúdium na Cardiff Academy v odbore riadenia ľudských zdrojov, je pre vás ideálnou voľbou. Vedieť jednať s ľuďmi, ale tiež ich motivovať, vytvárať skvelý kolektív i ich hodnotiť, k tomu všetkému potrebuje The post Ako sa stať odborníkom v oblasti riadenia ľudských zdrojov? appeared first on bankar.sk.

Koľko stojí registrácia ochrannej známky?

11.02.2024 22:30 Ochranná známka je nadčasovým nástrojom pre ochranu vašej značky a je základným pilierom ochrany duševného vlastníctva, a to či už ste jednotlivec alebo firma. Najčastejšou otázkou, a to berúc do úvahy, že ochrannú známku riešia najmä podniky v začiatkoch ich podnikania, je „Aká je cena registrácie ochrannej známky?“. Preto si v tomto článku spravíme stručný prehľad o tom, aké sú náklady The post Koľko stojí registrácia ochrannej známky? appeared first on bankar.sk.

ReFresh Bistro: Revolúcia v slovenských školských bufetoch sa blíži

09.02.2024 09:46 Úspešná česká sieť školských bufetov ReFresh Bistro sa chystá na expanziu na slovenský trh. S viac ako 50 pobočkami v Česku plánuje priniesť zdravé a chutné jedlá aj do slovenských škôl. Na ceste k slovenským školám ReFresh Bistro momentálne prechádza registráciou spoločnosti a administratívnymi prípravami pre svoj vstup na slovenský trh. Niekoľko škôl v Bratislave The post ReFresh Bistro: Revolúcia v slovenských školských bufetoch sa blíži appeared first on bankar.sk.

Investície do chrupu: na koľko vás jednotlivé kroky v roku 2024 prídu?

08.02.2024 23:30 Koľko stoja nové zuby? To je azda najčastejšia otázka ľudí, ktorí majú s nimi problémy. Zuby ako také, problémy s nimi, či už funkčné, estetické alebo zdravotné trápia mnohých z nás. Často sa stretávame s rôznymi druhmi úrazov, ale aj inými prípadmi, kedy pacient prišiel o svoje zuby zo zdravotných alebo iných dôvodov. A v The post Investície do chrupu: na koľko vás jednotlivé kroky v roku 2024 prídu? appeared first on bankar.sk.

Aktuálny prehľad trendov vo svete Managementu a financií vďaka MBA štúdiu

06.02.2024 00:30 Čo spraví každý správny manažér, podnikateľ, riaditeľ ako prvé, keď príde ráno do svojej kancelárie? Prečíta si noviny, ale iné periodikum. Prečo? Pretože každý správny výkonný pracovník chce a potrebuje byť v obraze. Netreba však denne čítať rôzne články a dohľadávať si aktuality na internete. Krok s aktuálnymi trendami udržíte najlepšie vďaka MBA štúdiu. Štúdium MBA, alebo aj Master The post Aktuálny prehľad trendov vo svete Managementu a financií vďaka MBA štúdiu appeared first on bankar.sk.