Úder z EÚ: Musíme si prerozdeliť 30-tisíc imigrantov – na začiatok. Slovenská diplomacia zradila!

16.01.2024 15:15 Čo viac dodať? PAP: Poľsko a Maďarsko hlasovali proti migračnému paktu, SR sa zdržalo The post Úder z EÚ: Musíme si prerozdeliť 30-tisíc imigrantov – na začiatok. Slovenská diplomacia zradila! first appeared on REPUBLIKA.

Ďakujeme za každý vlastenecký hlas. Pokračujeme ďalej!

16.01.2024 15:15 Ďakujeme za 141-tisíc vlasteneckých hlasov ❤️ Žiaľ, do parlamentu sme sa tesne nedostali, chýbalo nám len štvrť percenta hlasov. Už aj médiá si všimli, že to bolo spôsobené najmä tým, že mnohí naši voliči sa rozhodli voliť na poslednú chvíľu SMER, lebo sa báli víťazstva progresívcov. Výsledok volieb rešpektujeme a ešte raz všetkým zo srdca The post Ďakujeme za každý vlastenecký hlas. Pokračujeme ďalej! first appeared on REPUBLIKA.

Nastal čas postaviť sa za slovenské záujmy a poctivých ľudí

16.01.2024 15:15 Poďte voliť REPUBLIKU! The post Nastal čas postaviť sa za slovenské záujmy a poctivých ľudí first appeared on REPUBLIKA.

Skutočne vlastenecká vláda? S Pellegriniho HLASOM sotva. Musí v nej byť REPUBLIKA!

16.01.2024 15:15 Vláda SMER – HLAS – SNS vlastenecká nebude. Naozaj niekto verí tomu, že Pellegrini sa po voľbách vzoprie Bruselu kvôli zastaveniu dúhových mimovládok na školách? Či povie Zelenskému, že končíme s dodávkami zbraní? Alebo bude riskovať svoju peknú povesť v médiách kvôli zastaveniu imigrantov…? My tomu jednoducho neveríme! Ak bude vo vláde HLAS, tak nedovolí The post Skutočne vlastenecká vláda? S Pellegriniho HLASOM sotva. Musí v nej byť REPUBLIKA! first appeared on REPUBLIKA.

Imigrantov treba zastaviť teraz, inak nám tu zostanú na zimu

16.01.2024 15:15 Jednoznačne podporujeme mimoriadnu schôdzu parlamentu a ochranu južných hraníc pred imigrantami. Vraj je Slovensko len „tranzitná krajina“. To sa však môže rýchlo zmeniť. Česko a Rakúsko uzavrie hranice a imigranti nám tu zostanú na celú zimu. Riešenie musí prísť teraz, nie mesiac po voľbách, keď bude už neskoro. The post Imigrantov treba zastaviť teraz, inak nám tu zostanú na zimu first appeared on REPUBLIKA.