Pozor na novú pandemickú zmluvu z dielne WHO. Chcú nám vziať slobodu!

21.02.2024 11:15 ⛔ MIMORIADNE VÁŽNA SITUÁCIA! Chcú nás obrať o slobodu! Sledujte večer KB! Už dnes o 20:00 môžete naživo na Kulturblogu sledovať Andreja a Tomáša Janca, ktorí vám povedia, aká katastrofa sa na nás valí už teraz v novembri a čo môže nová ministerka urobiť, aby to zastavila. Nevynechajte reláciu a sledujte ju tu na Facebooku The post Pozor na novú pandemickú zmluvu z dielne WHO. Chcú nám vziať slobodu! first appeared on REPUBLIKA.

Prezidentka Čaputová, hanbite sa!

21.02.2024 11:15 9. októbra zasiahlo východné Slovensko zemetrasenie, ktoré vážne postihlo až 24 obcí. Ľudia v nich prišli o strechy nad hlavou alebo musia do rekonštrukcie investovať nemalé peniaze. ⚠️ Za tú dobu dali Čaputová a Ódor, až po jednom statuse, ako vraj chcú situáciu riešiť… Prešli dva týždne a ľudia nevideli nič. Ani vládnych politikov, ani The post Prezidentka Čaputová, hanbite sa! first appeared on REPUBLIKA.

Uhríkova rada novej vláde: Neustupujte Čaputovej!

21.02.2024 11:15 Malá rada Šimkovičovej, Dankovi a Huliakovi. NEUSTUPUJTE, NECH SA DEJE ČO SA DEJE❗️ Žiadna Čaputová, mimovládky ani Richard Stanke nemá právo diktovať, ako má vyzerať nová vláda. O tom rozhodli občania vo voľbách ☝️ The post Uhríkova rada novej vláde: Neustupujte Čaputovej! first appeared on REPUBLIKA.