ODHALENIE: Kto bude alebo nebude prezidentom vojny?

27.03.2024 13:45 Dámy a páni. S veľkým záujmom čítam a sledujem vyhlásenia niektorých ústavných činiteľov, ale aj rôznych občianskych a politických aktivistov, ktorí v týchto dňoch živia teóriu o prezidentovi vojny a prezidentovi mieru.  A opäť, tak ako sme už na našom krásnom Slovensku zvyknutí, masovo riešime následky a nie podstatu problému. Takže, poďme pekne od podlahy… Do druhého kola prezidentských volieb postúpili dvaja kandidáti na prezidenta vojny. Korčok a aj Pellegrini fanaticky podporovali a podporujú členstvo Slovenskej republiky vo vojenskom, útočnom a zločineckom pakte NATO. A či sa to niekomu páči alebo nie, pokiaľ bude Slovensko aj naďalej členom NATO a The post ODHALENIE: Kto bude alebo nebude prezidentom vojny? appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. Projekt Staráme sa: Aj v Prešove sa potešili z veľkonočnej pomoci

26.03.2024 14:45 Kamaráti. Minulý týždeň sme pomohli aj v Prešove.  Náš kolega Michal Kovalčík zaniesol do rodiny, v ktorej vyrastajú Kubko a Maťko čo-to do veľkonočnej kuchyne.  Ďakujeme, dámy a páni, že sa zapájate do našej veľkonočnej výzvy TU a aj vďaka vašim príspevkom pomôžeme ďalším rodinám. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť aj v tomto roku. Ako na to? Je to jednoduché. Viac informácií nájdete TU. ————————– Prečítajte si tiež: PROSBA O DOBRÝ SKUTOK: Pomôžme mame s 3 deťmi s novou práčkou The post FOTO. Projekt Staráme sa: Aj v Prešove sa potešili z veľkonočnej pomoci appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Prezidentské voľby 2024: Predsa len dobrá správa pre Slovensko

26.03.2024 04:15 V prezidentských voľbách kandidoval aj Krisztián Forró, ktorého som počas kampane kritizoval za to, že vedome a cielene rozdeľuje našu slovenskú spoločnosť na Maďarov a tých druhých… A staval sa do pozície, že občanom Slovenskej republiky maďarskej národnosti väčšinová spoločnosť nerozumie, že ich nepoznáme a podobné bludy. Som veľmi rád, že občania nášho štátu maďarskej národnosti odmietli, aj v prezidentských voľbách, politiku, ktorú reprezentuje Forró, politiku rozdeľovania spoločnosti na národnostnom princípe. Dôkazom vyspelosti väčšiny našich spoluobčanov maďarskej národnosti je aj tá skutočnosť, že Forró získal v prezidentských voľbách iba niečo vyše 60-tisíc hlasov, pričom občanov maďarskej národnosti žije na Slovensku The post Prezidentské voľby 2024: Predsa len dobrá správa pre Slovensko appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. Projekt Staráme sa: Veľkonočná pomoc dorazila aj do okresu Levice

25.03.2024 17:45 Dámy a páni. Minulý týždeň sme pomohli aj v okrese Levice. Rodine v ktorej vychovávajú 4 deti sme odovzdali veľkonočný nákup a naša kolegyňa Alžbeta Szénásiová odovzdala deťom, ktoré už boli doma zo školy, aj veľkonočné sladké prekvapenia. Dve slečny, ktoré neboli doma si veľkonočné prekvapenia našli po príchode domov. Ďakujeme, dámy a páni, že sa zapájate do našej veľkonočnej výzvy a aj vďaka vašim príspevkom pomôžeme ďalším rodinám. Podrobnosti o našej veľkonočnej výzve si môžete prečítať v zdieľanom článku TU. Pomáhajme si, Slováci. Veď je to také jednoduché. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj The post FOTO. Projekt Staráme sa: Veľkonočná pomoc dorazila aj do okresu Levice appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Projekt Nebuď sviňa. FOTO: Zoceľujeme nielen ducha, ale aj telo

24.03.2024 21:15 Kamaráti. V utorok a stredu využité perfektné jarné počasie na zimné aktivity… Najprv bežky a potom pomalý výšľap na Chatu pod Soliskom. Pri takom vynikajúcom počasí to bol luxusný aktívny zážitkový relax s nádhernými výhľadmi. Konštatuje Jaroslav Ščurka. Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ————————- Prečítajte si tiež: FOTO: Niečo sa STALO vo Švédsku. Aj za účasti ľudí SHO ————————- Zdroj fotiek: SHO.sk ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. The post Projekt Nebuď sviňa. FOTO: Zoceľujeme nielen ducha, ale aj telo appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Róbert Švec: Stanovisko k výsledkom prvého kola prezidentských volieb

24.03.2024 11:00 Dámy a páni. Musím konštatovať, že väčšina slovenských voličov je nepoučiteľná a dlhodobo volí recyklované hodnotové ZLO. A nehovorím iba o Korčokovi, týka sa to aj Pellegriniho.  Predpokladám, že v najbližších dvoch týždňoch sa začne masívna mediálna masáž, najmä zo strany alternatívnych médií, o potrebe voliť tzv. menšie zlo. A budeme opäť doma, tak ako pri každých voľbách.  Neexistuje menšie a ani väčšie zlo. Zlo je vždy zlo, či už má oblečenú sukňu alebo má nasadené okuliare, alebo je obklopené v politickej reklame slovenských štátnymi vlajkami, aby vyznel jeho údajný štátnicky rozmer slovenský. Čo konštatovať na záver? Asi TOTO… V The post Róbert Švec: Stanovisko k výsledkom prvého kola prezidentských volieb appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

PROSBA O DOBRÝ SKUTOK: Pomôžme mame s 3 deťmi s novou práčkou

23.03.2024 13:15 Dámy a páni. Tento týždeň sme vás informovali o veľkonočnej pomoci pre rodinu v okrese Nové Zámky, v ktorej statočná a obetavá mama vychováva 3 deti TU. Počas návštevy sme sa dozvedeli smutnú správu, rodinu „opustila“ práčka a starať sa o 3 deti bez pračky je viac ako nekomfortné, a preto sme sa rozhodli, že pomôžeme aj v tejto veci a rodine sa pokúsime zabezpečíme novú práčku. Ak môžete, pomôžte… Vopred ďakujeme za vašu láskavosť. Ľubovoľnú finančnú čiastku na kúpu novej práčky môžete poukázať na účet o. z. SHO: SK32 5600 0000 0002 2911 7004 a do správy pre príjemcu The post PROSBA O DOBRÝ SKUTOK: Pomôžme mame s 3 deťmi s novou práčkou appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. Projekt Staráme sa: Veľkonočná pomoc zavítala aj do okresu Nové Zámky

22.03.2024 15:46 Kamaráti. Sľúbili sme a opäť sme splnili… Včera Róbert Švec a naša kolegyňa Alžbeta Szénásiová pomohli aj v okrese Nové Zámky. Rodine, v ktorej statočná a obetavá mama vychováva 3 deti odovzdali ovocie, mliečne výrobky, múku, masť a aj chutné obedové menu z reštaurácie Nitrawa pub. A pravdaže deťom odovzdali aj sladké veľkonočné prekvapenia. Rodinu „opustila“ práčka a starať sa o 3 deti bez pračky je viac ako nekomfortné, a preto sme sa rozhodli, že pomôžeme aj v tejto veci. Podrobnosti uverejníme už čoskoro. Ďakujeme, dámy a páni, že sa zapájate do našej veľkonočnej výzvy a aj vďaka vašim príspevkom The post FOTO. Projekt Staráme sa: Veľkonočná pomoc zavítala aj do okresu Nové Zámky appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. Projekt Staráme sa: Pomáhať je naším poslaním. Aj vo Veľkom Krtíši

20.03.2024 21:30 Kamaráti. Tento týždeň naša kolegyňa Evka Bányiová a kolega Alexander Kakoš pomohli vo Veľkom Krtíši. Pomohli rodine, v ktorej zodpovedne vychovávajú dve slečny. Už čoskoro pomôžeme aj v Prešove a v okresoch Nové Zámky a Levice. Ďakujeme, že sa zapájate do našej aktuálnej veľkonočnej výzvy a aj vďaka vašim príspevkom môžeme pomáhať. Podrobnosti o našej veľkonočnej výzve si môžete prečítať v zdieľanom článku TU.   Pomáhajme si, Slováci. Veď je to také jednoduché. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť aj v The post FOTO. Projekt Staráme sa: Pomáhať je naším poslaním. Aj vo Veľkom Krtíši appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

OČAKÁVAME: Superdebatu v RTVS. Aj za účasti Róberta Šveca

20.03.2024 12:00 Dámy a páni. Ďakujeme vám za veľké množstvo pozitívnych ohlasov na vystúpenia nášho predsedu v médiách. DNES naše turné mediálne vyvrcholí superdabetou v RTVS, aj za účasti nášho predsedu.  Sledujte Jednotku od 20:10 hod. Superdebatu budete môcť sledovať aj na RTVS :24 a počúvať v Rádiu Slovensko a Rádiu Regina. Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ————————– Prečítajte si tiež: STANOVISKO Slovenského Hnutia Obrody k voľbám do Európskeho parlamentu 2024 ————————– ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo The post OČAKÁVAME: Superdebatu v RTVS. Aj za účasti Róberta Šveca appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Švec poskytol rozhovor denníku Pravda: Aj o sankciách voči Rusku a agende LGBTI

19.03.2024 16:15 Dámy a páni. Róbert Švec poskytol rozhovor denníku Pravda. Rozhovor uverejňujeme v plnom znení. Koľko miniete na predvolebnú kampaň? Kampaň je bohatá na hodnotové stanoviská, ale zatiaľ skromná pokiaľ ide o financie. Všetko závisí od darov ľudí, ktoré poukážu na môj volebný účet. Mali by byť posilnené právomoci prezidenta? V čom konkrétne?  Ako vyštudovaný politológ sa začínam čím viac prikláňať k názoru, že Slovenská republika potrebuje prezidentskú formu vlády. To znamená, že prezident by bol aj šéfom vlády. Tým sa zabezpečí stabilita politického systému a zabezpečí sa prehľadnosť fungovania politického systému, ktorý sa zároveň vyčistí od akože politikov, ktorí z politiky robia holubník a cirkus. Kam The post Švec poskytol rozhovor denníku Pravda: Aj o sankciách voči Rusku a agende LGBTI appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Švec pre JOJ 24: My nepotrebujeme z finančného hľadiska EÚ, EÚ potrebuje nás!

18.03.2024 13:01 Dámy a páni. Pozrite si rozhovor nášho predsedu, ktorý poskytol spravodajskej televízii JOJ 24.   V rozhovore, okrem iného, konštatoval, že my nepotrebujeme z finančného hľadiska EÚ, EÚ potrebuje nás! Prečo? Dozviete sa v zdieľanom videu TU. Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ———————— Prečítajte si tiež: Švec pre RTVS: Sú aj novinári, ktorí by mali robiť niečo iné, ako sa venovať novinárstvu ———————— ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla The post Švec pre JOJ 24: My nepotrebujeme z finančného hľadiska EÚ, EÚ potrebuje nás! appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. Projekt Staráme sa: Vlastenecká kvapka krvi SHO aj v okrese Poprad a Nitra

17.03.2024 18:15 Kamaráti. Pomáhame nezištne a dlhodobo…  Naša kolegyňa Zdenka Galiková z okresu Poprad a kolega Štefan Polačik z Nitry opäť niekomu zachránili život. Najvzácnejšiu tekutiny na svete darovali už po 32-krát.  Aj v takejto pomoci budeme pokračovať, pretože aj o tomto je náš sociálny aktivizmus. Ďakujeme. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť aj v tomto roku. Ako na to? Je to jednoduché. Viac informácií nájdete TU. ————————- Prečítajte si tiež: FOTO. Projekt Staráme sa: Veľkonočná pomoc putovala aj do Humenného ————————- Zdroj The post FOTO. Projekt Staráme sa: Vlastenecká kvapka krvi SHO aj v okrese Poprad a Nitra appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

OČAKÁVAME: Diskusiu s Róbertom Švecom v Rádiu Frontinus

16.03.2024 23:00 Dámy a páni. V nedeľu 17. marca bude Róbert Švec hosťom v štúdiu Rádia Frontinus. A ako vždy bude pripravený vecne a priamo odpovedať aj na vaše otázky. Diskusiu si budete môcť vypočuť naživo od 09:30 hod. TU. Naživo aj s obrazom pôjdeme na YouTube TU a tiež na Telegrame TU. Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ———————— Prečítajte si tiež: SHO: Staňte sa čitateľmi novín Právo Národa. Prečo? Aj pre TOTO… ———————— ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo The post OČAKÁVAME: Diskusiu s Róbertom Švecom v Rádiu Frontinus appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO: Róbert Švec poskytol rozhovor spravodajskej stránke napalete.sk

16.03.2024 02:30 Dámy a páni. Pokračujeme v turné mediálnom… Róbert Švec poskytol rozhovor spravodajskej stránke napalete.sk Aj o tom, prečo Slovenské Hnutie Obrody nepostavilo kandidátnu listinu do tohtoročných eurovolieb… Dozviete sa v zdieľanom videu… Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ———————— Prečítajte si tiež: SHO: Združenie slovenskej inteligencie ocenilo vystúpenie Róberta Šveca v ta3 ———————— ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na The post VIDEO: Róbert Švec poskytol rozhovor spravodajskej stránke napalete.sk appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.