Manželia našli v novom podnájme hrôzostrašný odkaz od predošlých nájomcov: Utečte! Toto bol dôvod

30.04.2024 20:00 BRISBANE – Nájsť si v dnešnej dobe slušný podnájom nie je jednoduché. Svoje o tom vie aj austrálsky manželský pár, ktorý sa nasťahoval do nového domu. Tam ich však čakalo nemilé prekvapenie.

Vedci na Marse spozorovali stovky tajomných čiernych útvarov: Preboha, veď vyzerajú ako... Desivé!

30.04.2024 20:00 WASHINGTON – Každú jar vyrastajú na Marse strašidelné čierne pavúky, pretože pochovaný ľad s oxidom uhličitým uvoľňuje prachové gejzíry plynu. Nové snímky ESA ukazujú, že tento jav sa začal v podivnom útvare Inca City.

Útoky medveďov na ľudí stúpajú aj vo svete: Táto krajina prišla s inovatívnym riešením, čítajte!

30.04.2024 20:00 TOJAMA – Zdá sa, že situácia s medveďmi nie je alarmujúca len na Slovensku, ale aj v iných častiach sveta. Jedna krajina sa preto rozhodla zaviesť systém umelej inteligencie, ktorý bude varovať pred medveďmi a zároveň sledovať ich aktivitu.

Klenotníctvo predalo mužovi náušnice s takmer 99% zľavou: Nasledoval súd, šokujúce rozuzlenie!

30.04.2024 09:30 MEXICO CITY – Dvadsaťsedemročný Rogelio Villarreal vďaka omylu kúpil dva páry náušníc v hodnote takmer 28 000 dolárov len za 28 dolárov . Francúzska luxusná značka Cartier, ktorá šperk predávala, mu však náušnice odmietla vydať.

Týchto päť vitamínových doplnkov môže vážne poškodiť vašu PEČEŇ: Ten prvý možno užívate pravidelne!

30.04.2024 09:30 USA - Ľudia často siahajú po doplnkoch stravy v domnienke, že si podporujú a chránia zdravie. Podľa odborníkov to tak ale nemusí byť a mnohé z týchto prípravkov môžu doslova útočiť na pečeň, ochromiť funkciu tohto orgánu a spôsobiť jeho poškodenie.

Vedci konečne odhalili tajomstvo faraónovej kliatby: Toto je dôvod, prečo bádatelia záhadne umierajú!

29.04.2024 22:45 EGYPT – Vedci sa domnievajú, že po rokoch našli zdroj neslávne známej faraónovej kliatby. Podľa výskumnej správy pravdepodobne prišli na to, čo sa skrýva v chrámoch. Práve táto doposiaľ záhadná látka spôsobovala úmrtia archeológov a bádateľov.

Spoločnosť Uber zablokovala žene účet kvôli krstnému menu: Spojenie s Hitlerovou nacistickou stranou!

29.04.2024 22:45 SYDNEY – Čoraz viac rodičov vyberá pre svoje deti exotické a netradičné mená. Niektoré mená majú tiež v iných jazykoch úplne odlišný význam. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila žena, ktorá mala kvôli svojmu menu zakázané používateľ akékoľvek služby spoločnosti Uber.

Turisti pobúrili miestnych: Pózovali nahí na vrchole legendárnej pieskovej duny, nehanebná FOTO!

29.04.2024 22:45 NAMÍBIA – Zahraniční turisti rozhnevali namíbijské úrady po tom, čo pózovali nahí na vrchole legendárnej duny Big Daddy v africkej púšti Namib. Fotografie rýchlo obleteli sociálne siete, kde sa niektorí nehanebných turistov dokonca zastávali.

Vedúci poslal zamestnankyňu domov: Mužských kolegov vraj rozptyľovali jej presvitajúce... Nehorázne!

29.04.2024 12:45 LONDÝN – Dvadsaťsedemročná žena zostala v nemom úžase po tom, čo ju jej manažér požiadal, aby opustila kanceláriu. Dôvodom boli jej zdurené bradavky, ktoré údajne rozptyľovali mužských kolegov. Ako ale priblížila, príčinou bola klimatizácia.

Odborníci odhalili najjednoduchšie spôsoby, ako zlepšiť zdravie ústnej dutiny: Nerobte tieto chyby!

29.04.2024 12:45 LONDÝN – Vďaka starostlivosti o zuby môžete predísť infekciám, ako sú zubný kaz a ochorenia ďasien. Je však znepokojujúce, že mnohí nekladú veľký dôraz na svoju ústnu dutinu. Odborníci sa podelili o najjednoduchšie spôsoby, ako zlepšiť zdravšie vašich úst.

Zúfalá mamička si nevedela dať rady s úlohou pre druhákov: Ľudia neveriacky krútia hlavami, veď pozrite

29.04.2024 12:45 USA – Keď si žiak nedokáže urobiť domácu úlohu, obvykle poprosí o pomoc rodičov. Niekedy sú však úlohy také zložité, že si s nimi nevedia dať rady ani rodičia. Na vlastnej koži to zažila zúfalá matka, ktorá nedokázala vyriešiť slovnú úlohu svojej sedemročnej dcéry.

To, čo sa stalo, keď muž hodil do vody kúsok jedla, ľudí vydesilo: Po tomto už do mora nevstúpite!

29.04.2024 01:30 USA – Chlapík, ktorý pracuje na ropnej plošine, vydesil ľudí na sociálnych sieťach. Ukázal, čo sa stane, keď do vody hodíte kúsok jedla. Mnohí kvôli jeho znepokojivému videu sľúbili, že už nikdy sa nebudú kúpať v mori.

Spánková paralýza je bežnejšia, ako si myslíte: Týchto démonov ľudia vidia najčastejšie!

29.04.2024 01:30 LONDÝN – Zobudíte sa a nemôžete pohnúť telom – mnoho ľudí už tento nepríjemný pocit zažilo na vlastnej koži. Viacerí tiež tvrdili, že sa nad nimi týčila temná postava. Ide o spánkovú paralýzu, ktorá je oveľa rozšírenejšia, než by sa mohlo zdať. Odborníci odhalili typy „démonov“, ktoré ľudia počas tohto stavu vidia.

Muž sa na smrteľnej posteli priznal k hrôzostrašnému činu: Polícia vyriešila ohavný prípad z roku 2000

29.04.2024 01:30 ZÁPADNÁ VIRGÍNIA – Vrah sa na smrteľnej posteli priznal k dvojnásobnej vražde z roku 2000. Odvtedy bola nezvestná štyridsaťjedenročná Susan Carterová a jej desaťročná dcéra Natasha. Polícii sa podarilo nájsť ich telá o takmer dvadsaťštyri rokov neskôr.

Vinár ohúril sociálne siete: Počas maratónu vypil 25 pohárov vína v rámci bizarnej výzvy! Šialené VIDEO

28.04.2024 14:30 LONDÝN – Podnikateľ s vínom zvýšil latku pre bežcov po tom, čo počas londýnskeho maratónu ochutnal dvadsaťpäť pohárov vína naslepo. Vypil tak jeden pohár takmer na každom druhom kilometri. Svoj bežecký výkon zdokumentoval aj na TikToku.