5 dôvodov, ktoré vás presvedčia, že potrebujete strešný box

Datum: 17.02.2023

Myslíte si, že strešný box okrem dovolenky nevyužijete? Mýlite sa. Box navyše dokáže ušetriť rôzne iné výdavky. Stačí zrátať, koľko na dovolenkách miniete kvôli tomu, že ste doma nechali drobnosti ako kozmetiku alebo potreby pre deti.

5 dôvodov, ktoré vás presvedčia, že potrebujete strešný box

Do boxu sa zmestia aj športové potreby, takže ušetríte i pri športových aktivitách. Akých 5 dôvodov pre kúpu strešného boxu presvedčilo nás?

1. Pobalíte kompletne celú rodinu

Pobaliť na dovolenku troj a viacčlennú rodinu do kufra menšieho osobného vozidla je prakticky nemožné. Čo teraz? Necháte zopár vecí doma a kúpite ich na mieste dovolenky? Čo ak nebudú mať vašu obľúbenú značku vody po holení alebo manželka nezoženie plienky? Môžete samozrejme investovať do nového, väčšieho vozidla. Ale prečo si komplikovať život, keď do boxu sa pobalíte všetci a ešte vám aj zostane miesto, keďže najväčšie strešné boxy uvezú vyše 600 litrov nákladu.

2. Odvezie športové potreby

Podobne ako s oblečením budete mať bez boxu dilemu, či so sebou vziať, alebo nie športové potreby. Pri mori alebo pri jazere sa vám zíde nový nafukovací čln, paddleboard, vodné lyže alebo obyčajné nafukovacie ležadlo. Bez strešného boxu budete musieť všetko nechať doma. Strešný box je umiestnený na streche, takže vám na ťažnom zostane  miesto na nosiče bicyklov. Okrem vodných športov si užijete cyklistiku.

3. Odvezie pomôcky pre deti

Menšie deti potrebujú na dovolenke mnohé pomôcky. Základnou je športový kočiar alebo golfový kočík. V prípade, že ste vášniví cyklisti, môžete aj na dovolenke spoznávať nové cyklotrasy. K bicyklom, ktoré pripevníte na nosič na ťažné alebo na piate dvere, pribaľte cyklovozík. Detské cyklovozíky i kočiare sa hravo zmestia do strešného boxu.

4. Prevezie nákupy

Väčší rodinný nákup raz do týždňa môže byť pre kufor vozidla opäť neprekonateľný problém. Do strešného boxu uložíte nákup nie na týždeň, ale na celý mesiac. Box môžete použiť aj pri oslavách, odveziete v ňom z reštaurácie domov pripravený katering alebo basu piva pre priateľov.

5. Presťahuje, čo treba

Nesťahujete sa síce každý deň, ale iste vaša partnerka stále niečo dokupuje do domácnosti. Poličky, koberčeky, lampičky. V strešnom boxe sú všetky prevážané veci v bezpečí. Dbajte na to, aby mal box vo vnútri upevňovacie popruhy alebo priehradky.

 

Čítané: 232 x