Slávny herec ukázal svetu svojich synov: Obaja ho už prerástli!

30.04.2024 17:45 Čas letí neuveriteľne rýchlo! A človek si to najviac uvedomuje pri pohľade na svoje deti. Vedel by o tom rozprávať aj herec Mark Wahlberg, ktorý si aktuálne užíva dovolenku so svojou milovanou rodinou. Momentkami z nej sa pochválil na sociálnej sieti Instagram. Pozrite, jeho synovia ho už, čo sa týka výšky, tromfli.

Božanka v Maniačkach: Najprv sa zverila do rúk maskérky a potom... Spravila si CIRKUSOVÝ mejkap!

30.04.2024 17:45 BRATISLAVA - Premiérové Nákupné maniačky prilákali pred obrazovky mnoho divákov. Reláciu miluje veľa žien, ktoré pravidelne sledujú, aké outfity súťažiace na rôzne témy vytvoria. Tento týždeň o výhru bojuje aj speváčka Božanka. Tá sa najprv zverila do rúk maskérky a potom sa sama zmachlila!

Slávna Paris Hilton poriadne šokovala: Na najnovších záberoch išla do naha!

30.04.2024 17:45 LOS ANGELES - Ukázala poriadnu odvahu. Americká modelka a herečka Paris Hilton spojila svoje sily s magazínom Flaunt a stala sa hlavnou tvárou ich najnovšieho vydania. V ňom sa objavila na viacerých odvážnych záberoch a na jednom z nich dokonca pózovala úplne nahá.

Tomáš Maštalír výnimočne o deťoch: To najpodstatnejšie ukáže až čas!

30.04.2024 17:45 BRATISLAVA – Tomáš Maštalír je otcom dvoch detí a svoju rodinu miluje. V práci však nepoľavil ani trošku a prechádza z projektu do projektu. Ako sa mu odchádza od rodiny, najmä ak nakrúca v neďalekom zahraničí?

Biely dom hostil celebrity: Herečka s novou frajerkou a jej 66-ročná kolegyňa... Šialené, ako vyzerá!

30.04.2024 17:45 WASHINGTON - Počas uplynulého víkendu sa konala slávnostná večera, ktorej usporiadateľom bol Biely dom. Americký prezident Joe Biden vo washingtonskom hoteli Hilton privítal takmer tritisíc hostí. Medzi nimi bolo množstvo novinárov, moderátorov i celebrít.

ZEMESTRASENIE v JOJ-ke? Končí ĎALŠIA tvár spravodajstva!

30.04.2024 17:45 BRATISLAVA - Uplynulo len pár dní, odkedy zostali diváci TV JOJ poriadne prekvapení. Po 22 rokoch v televízii podala výpoveď Jana Krescanko Dibáková, ktorá moderovala politickú diskusiu na hrane. Vyjadrila sa že rozhodujúcim faktorom pre ňu boli prezidentské voľby. No a teraz sa pre odchod rozhodla aj ďalšia známa tvár!

Princ Harry sa vráti do Londýna: Kráľovská rodina mu poslala veľavravný odkaz!

30.04.2024 17:45 LONDÝN - Počas budúceho týždňa sa do svojej rodnej krajiny vráti princ Harry . Počas pobytu v Londýne však bude zrejme úplne sám, keďže jeho manželka Meghan Markle s ním necestuje a kráľovská rodina mu dala jasne najavo, že sa s ním nechce stretnúť.

Od Evelyninej operácie uplynuli 3 mesiace: Ukázala FOTO tesne po zákroku... ŤAŽKÝ POHĽAD!

30.04.2024 17:45 BRATISLAVA - Eva Evelyn Kramerová včera na sociálnej sieti Instagram symbolicky oslávila malé "výročie". Uplynuli totiž presne tri mesiace od náročného zákroku, pri ktorom komičke posúvali obe čeľuste dopredu. Prvýkrát zverejnila aj záber tesne po operácii... Uff, je na ňu ťažký pohľad!

Vnučka legendárneho Chaplina zavítala do spoločnosti: Pozrite, aká je krásna!

30.04.2024 17:45 NEW YORK - Tá sa teda vydarila! V pondelok sa konal 49. ročník podujatia s názvom Chaplin Award Gala, v rámci ktorého bolo ocenený herec menom Jeff Bridges . Na slávnostnom koberci nechýbali viaceré známe tváre, medzi ktorými žiarila aj krásna Kiera Chaplin .

Jakubiskova niekdajšia milenka: Jedna z najsexi Češiek a... Fú, veď bola vtedy vydatá!

30.04.2024 17:45 PRAHA - Volajú ju česká Bardotka a muži jej doslova padali k nohám. Jej srdce si na tri roky uchmatol aj režisér Juraj Jakubisko. Herečka Olga Schoberová však bola v tom čase vydatá.

Slávna speváčka čelí kritike: Toto fakt urobila vlastnej dcére ?!

30.04.2024 07:30 LONDÝN - Slávna anglická speváčka Lily Allen čelí v posledných dňoch veľkej kritike. Fanúšikom sa totiž nepáčili jej slová o tom, že počas cesty lietadlom nechala svoju dcéru Ethel samú v ekonomickej triede, zatiaľ čo ona si užívala prvú triedu.

Stanka z markizáckej Ruže bola na Miss Universe SR: Pred 5 rokmi by ste ju NESPOZNALI!

30.04.2024 07:30 BRATISLAVA - Stanislava Lučková aktuálne bojuje v markizáckej šou Ruža pre nevestu o srdce sympatického podnikateľa Radka Urbanyaka. Vo svete slovenského šoubiznisu však rozhodne nie je žiadnym nováčikom. Pred piatimi rokmi bojovala o titul kráľovnej krásy v súťaži Miss Universe SR. V roku 2019 by ste ju však ani nespoznali!

Moderátorka Televíznych novín Čimová: TOTO je jej utajovaný priateľ… Je to chlap ako hora!

30.04.2024 07:30 BRATISLAVA - V roku 2019 začínala ako redaktorka Telerána a už dva roky je najmladšou moderátorkou Televíznych novín. Reč je o Zuzane Čimovej , ktorej kariéra odštartovala raketovou rýchlosťou. No hoci sa nám z obrazoviek prihovára denne, o jej súkromí sa toho veľa nevie. Nám sa ju nedávno podarilo nafotiť v spoločnosti doteraz utajovaného priateľa... Aha, je to chlap ako hora!

Mal to byť domáci miláčik, ale... FOTO Z Plačkovej mini prasiatka vyrástla MEGA SVIŇA!

29.04.2024 20:45 BRATISLAVA - Písal sa rok 2021 keď si manželia Strauszovci zadovážili vytúžené mini prasiatko. Malý rozkošník dostal meno Tinky a všetci z neho boli namäkko. Niet sa čo čudovať, že Zuzana mu dokonca vytvorila aj profil na sociálnej sieti Instagram. Lenže teraz...

Kráľovská rodina zverejnila čierno-biele FOTO: Obrovské zdesenie ľudí... Začali oplakávať ťažko chorú Kate!

29.04.2024 20:45 LONDÝN - Dnes uplynulo presne 13 rokov od veľkolepej svadby princa Williama a Kate Middleton . Práve pri tejto príležitosti oficiálny profil manželov na sociálnej sieti Instagram zverejnil spoločné foto z ich veľkého dňa. Spôsob, akým sa ho rozhodli vylepšiť, však nebol práve najšťastnejší. Ľudí záber vystrašil a ťažko chorú princeznú začali oplakávať!