Ťažkosti Elišky Lenčešovej: Let's Dance jej dalo zabrať... TENTO muž ju dával dokopy!

16.05.2024 02:45 BRATISLAVA - Uplynulý víkend sa diváci po dlhšom čase dívali na niečo iné, než na pravidelné nedeľné vysielanie markizáckej šou Let's Dance. Fanúšikovia tento projekt milujú, čoho dôkazom je aj to, že televízia otvorene hovorí o obrovskej sledovanosti a prípravách ďalšej série. Večer plný ladných pohybov, emócií či nádherných kostýmov nechýba iba divákom, ale aj tanečníkom. A to napriek tomu, že niektorí sa počas trvania šou slušne "dochrámali"...

Veľkolepý štart festivalu v Cannes: Dokonalá Heidi Klum, nežná Maryl Streep… Aj CHLPATÁ hviezda!

16.05.2024 02:45 CANNES - Vo francúzskom Cannes v utorok odštartoval už 77. ročník prestížneho filmového festivalu. Ten potrvá až do 25. mája a každý deň bude hostiť tie najväčšie svetové hviezdy. Inak tomu nebolo ani na slávnostnom otvorení. Prišla dokonalá Heidi Klum, Mary Streep v nežných šatách... Aj chlpatá hviezda!

HROZIVÝ telefonát známej Slovenky: VÁŽNA AUTONEHODA jej manžela... Tieto slová nechce počuť NIKTO!

16.05.2024 02:45 BRATISLAVA - Tak toto nechce počuť nikto! Známa Slovenka obdržala hrozivý telefonát, v ktorom sa dozvedela, že jej manžel mal vážnu nehodu. Autá do seba narazili vo vysokej rýchlosti!

Český herec nie je vôbec tvrďák: Fakt ho TOTO rozplače?!

16.05.2024 02:45 PRAHA - Herec Ondřej Vetchý pôsobí ako rázny muž. Jeho príbuzní boli bojovníci a on sám tvrdí, že sa dokáže postaviť za svoju rodinu, svoje práva a pobiť sa o spravodlivosť. A tak sa ani nechce veriť, že ho niečo dokáže rozplakať...

Správanie Harryho a Meghan naštvalo kráľovskú rodinu: Karol III. a princ William penia od zlosti!

15.05.2024 16:15 LONDÝN - Pred pár dňami sa princ Harry a jeho manželka Meghan Markle objavili v Nigérii. Ich návšteva však vyzerala tak, akoby boli obaja stále súčasťou kráľovskej rodiny, čo poriadne nahnevalo princa Williama a Karola III.

Bolestné priznanie známej herečky: Opísala boj s anorexiou... Chcela som, aby mi trčali kosti!

15.05.2024 16:15 LONDÝN - Pre známu herečku Christinu Applegate patrila úloha v seriáli Ženatý so záväzkami medzi prelomové v jej kariére. V najnovšom rozhovore však priznala, že počas natáčania trpela anorexiou.

Hudobný svet v smútku: Zomrel člen slávnej kapely… Ich najväčší hit pozná každý!

15.05.2024 16:15 LOS ANGELES - Hudobný svet sa počas včerajšieho dňa dozvedel smutnú správu. Vo veku 79 rokov totiž tento svet opustil bubeník John Barbata, ktorý sa preslávil v 60-tych a 70-tych rokoch v kapelách The Turtles či Jefferson Starship.

Veľký NÁVRAT do Televíznych novín: Moderovala bývalá hviezda spravodajstva!

15.05.2024 16:15 BRATISLAVA - Do spravodajstva televízie Markíza sa vrátila bývalá hviezda. Divákov Televíznych novín v utorok večer prekvapila Miriam Kalisová, ktorá sa v kresle moderátorky hlavnej večernej relácie objavila po rokoch!

Adela a Viktor zverejnili PRVÚ FOTO so synom: Wau, to musíte vidieť!

15.05.2024 16:15 BRATISLAVA - Len včera sa Adela Vinczeová a Viktor Vincze pochválili krásnou správou - a síce, že ich synček Maximilián je už definitívnou súčasťou ich rodiny a manželia sa stali oficiálnymi "osvojencami". Hoci to bol dlhý a náročný proces, Vinczeovci nemôžu byť šťastnejší. A už zverejnili aj prvé spoločné FOTO so svojím malým pokladom!

HRDINSKÝ čin slovenskej moderátorky: Zachránila ŽIVOT chorému mužovi!

15.05.2024 16:15 BRATISLAVA - Nikto mu nepomohol! Slovenská moderátorka zachránila život chorému mužovi, ktorý odišiel z nemocnice.

Sexi speváčka opäť provokuje: Odvážnymi zábermi potešila svojich fanúšikov!

15.05.2024 16:15 LOS ANGELES - Ukázala poriadnu odvahu. Britská speváčka Dua Lipa sa stala tvárou najnovšieho vydania Beauty Papers a pri tejto príležitosti nafotila aj sériu záberov, o ktoré sa podelila so svojimi fanúšikmi.

Promi mamička bojuje s rakovinou: Pred VÁŽNOU operáciou urobila ZÁSADNÝ krok!

15.05.2024 16:15 V marci vyšlo najavo, že americká herečka Olivia Munn bojuje so zákernou chorobou. Priznala to na sociálnej sieti Instagram. Rakovinu jej diagnostikovali ešte minulý rok. Teraz sa rozhodla pre zásadný krok vo svojom živote!

SMUTNÁ SPRÁVA z Čiech: Zomrel uznávaný český tanečník a herec Vlastimil Harapes !

15.05.2024 16:15 PRAHA - Česká umelecký svet prežíva obrovský smútok. Vo veku 77 rokov zomrel jeden z najslávnejších českých tanečníkov a herec Vlastimil Harapes. Umelec podľahol dlhej chorobe!

Adela a Viktor opísali prvé stretnutie so synom: Najprv NULOVÉ pocity... A potom prišlo TOTO!

15.05.2024 06:15 BRATISLAVA - V utorok dopoludnia sa Adela a Viktor Vinczeovci pochválili radostnou správou. Po nekonečnom čakaní je to konečne oficiálne - súd odklepol finálne rozhodnutie, adopčný proces došiel do svojho finále a z prominentnej dvojice sa stali rodičia na plný úväzok. V rozhovore prehovorili o tom, ako sa cítili, ale aj to, aké bolo prvé stretnutie s ich synčekom Maximiliánom!

Známe tváre na akcii ako z minulého storočia: Aha, čo má na hlave Vačková, Bičan s frajerkou a Krauskovú nespoznáte!

15.05.2024 06:15 PIEŠŤANY - Piešťany žili umením a noblesou. Otvorenie výstavy fotografií Alfonza Muchu si nenechali ujsť ani viaceré známe tváre a neprišli len tak! Ich príchod bol pompézny v duchu samotnej výstavy.